Foto

Fotografiranje vjenčanja

Kao biznis specijaliziran za vjenčanja, nudimo vam naše probrane fotografe – bez kompromisa na kvaliteti. Obratite nam se s povjerenjem i uz video paket odaberite i našeg freelance fotografa s bogatim iskustvom u slikanju vjenčanja. Za odabir video+foto paketa dajemo popust od 15% na ukupnu cijenu za obje usluge.

Naš cilj je da vaš dan vjenčanja učinimo ugodnim i opuštenim koliko god možemo, a da pritom ne propustimo niti jedan važan trenutak.

Kreiramo jedinstvene digitalne foto i video priče i pokrivamo vaš najvažniji događaj sa stilom i do perfekcije. Opustite se i dođite upoznati nas. A do tada, pogledajte fotografski portfolio priznatog freelance fotografa Roberta Matakovića.

Naši freelance fotografi

Prilikom dolaska u našu agenciju odmah ćete upoznati ekipu koja će raditi na vašem vjenčanju. S timom probranih profesionalaca imat ćete priliku dogovoriti sve do najmanjeg detalja.

Robert Mataković

Robert ima dugogodišnje fotografsko iskustvo, bavi se konceptualnom fotografijom, izlaže na samostalnim izložbama, osvaja brojne domaće i strane nagrade te fotografira vjenčanja već više od deset godina.

Ivan Ivančić

Ivan je prije svega zaljubljen u detalje i prirodu pri čemu već više od 15 godina kreira vrhunske fotografije koje pokazuje na izložbama. Za nas uglavnom radi profesionalnu obradu fotografije.

Matko Pecotić

Matko je prije svega video snimatelj. No kako snima isključivo s fotografskim DSLR full frame kamerama s izmijenjivim objektivima, dobro zna kako koristiti svjetlo u svakom prostoru i nije mu strana profesionalna fotografija.

Foto paketi

Kao i kod ponude paketa za video snimanje, predefinirani foto paketi su jednostavni za usporedbu. Odabirom manjeg paketa dobiti ćete sve što vam treba i niste zakinuti za ništa u pogledu kvalitete. U većem paketu dobivate istu kvalitetu, ali uz veću količinu snimljenog i produciranog materijala. U cilju postizanja visoke učinkovitosti, naši fotografski paketi nude idealan omjer cijene i kvalitete te odražavaju ono što traži većna korisnika.

On

6,199 kn
Paket s kojim ne može pogriješiti
Vrhunski obrađene fotografije Minimalno 300
Fotografije pripremljene za ispis ( Da )
Instagram fotografije visoke kvalitete* ( 2 za nju, 1 za njega, 1 općenito )
Facebook fotografije visoke kvalitete ( 3 kom. )
Booklet (foto knjižica) ( 5 komada - dimenzije A5, 16 listova, mat )
Personalizirani USB stick + kutijica ( Da )
Web galerija za dijeljenje ( Da )
Broj snimatelja na terenu ( 1-2 )
Sati snimanja na terenu ( 8 do 10 h )
Rok isporuke ( 60 dana )

Ona

8,999 kn
Paket u kojem joj ništa neće nedostajati
Vrhunski obrađene fotografije Minimalno 500
Fotografije pripremljene za ispis ( Da )
Instagram fotografije visoke kvalitete* ( 5 za nju, 3 za njega, 3 općenito )
Facebook fotografije visoke kvalitete* ( 8 kom. )
Booklet (foto knjižica) ( 5 kom. - dimenzije A5, 16 listova, mat )
Personalizirani print album ( 30x40 cm - odabir boje i personalizacija korica )
Personalizirani USB stick + kutijica ( Da )
Web galerija za dijeljenje ( Da )
Broj snimatelja na terenu ( 1-2 )
Sati snimanja na terenu ( 10 do 12 h )
Rok isporuke ( 45 dana )

* Snimljeno s full frame DSLR aparatima uz 35mm art optiku.
** Isporuka formata za društvene mreže na dan vjenčanja.
*** Postoje trenutci u kojima je nužno imati više snimatelja i kao takve ih pokrivamo u oba paketa.

NAPOMENE: Paketi vrijede za područje do 20 km od centra Zagreba, za ostale lokacije dodatno naplaćujemo troškove puta i smještaja za naš tim. Plaćanjem predujma (50% iznosa cijene paketa) rezervirali ste termin i time prihvaćate «Opće uvjete korištenja». Manji paket se u nekim slučajevima može nadoplatiti na veći i nakon snimanja na terenu. Paketi su definirani kao kompletna usluga i ne postoji popis dodatnih usluga. Za personalizirani pristup nudimo Tailor-made aranžmane koji uključuju direktora fotografije, više snimatelja i cijeli tim profesionalaca te se dogovaraju na upit.

Video paketi

Kao i kod ponude paketa za video snimanje, predefinirani foto paketi su jednostavni za usporedbu. U cilju postizanja visoke učinkovitosti, nude idealan omjer cijene i kvalitete te odražavaju ono što traži većna korisnika.

 

Wedding House je centralno mjesto ponude usluga
foto i video snimanja vjenčanja koje svi mladenci trebaju
pogledati prije donošenja odluke o kupnji.