Foto

Fotografiranje vjenčanja

Kao one-stop-shop biznis specijaliziran za vjenčanja, nudimo vam naše fotografe – bez kompromisa u kvaliteti. Obratite nam se s povjerenjem i uz video paket odaberite priznatog freelance fotografa s bogatim iskustvom u slikanju vjenčanja.

Naš cilj je da vaš dan vjenčanja učinimo ugodnim i opuštenim koliko god možemo, a da pritom ne propustimo niti jedan važan trenutak. Kreirajmo zajedno jedinstvene foto i video priče! Dođite i upoznajte nas! A do tada, pogledajte fotografski portfolio naših freelance fotografa.

Naši freelance fotografi

Prilikom dolaska u našu agenciju odmah ćete upoznati ekipu koja će raditi na vašem vjenčanju. S timom probranih profesionalaca imat ćete priliku dogovoriti sve do najmanjeg detalja.

Robert Mataković

Robert ima dugogodišnje fotografsko iskustvo, bavi se konceptualnom fotografijom, izlaže na samostalnim izložbama, osvaja brojne domaće i strane nagrade te fotografira vjenčanja već više od deset godina.

Ivan Ivančić

Ivan je prije svega zaljubljen u detalje i prirodu pri čemu već više od 15 godina kreira vrhunske fotografije koje pokazuje na izložbama. Za nas uglavnom radi profesionalnu obradu fotografije.

Bruno Zlomislić

Bruno je profesionalni freelance fotograf s dugogodišnjim iskustvom. Iza sebe ima deset godina iskustva, najnoviju opremu i osigurat će vam izvrsne fotografije i uspomene za pamćenje.

Foto paketi

Kao i kod ponude paketa za video snimanje, predefinirani foto paketi su jednostavni za usporedbu. Odabirom manjeg paketa dobiti ćete sve što vam treba i niste zakinuti za ništa u pogledu kvalitete. U većem paketu dobivate istu kvalitetu, ali uz veću količinu snimljenog i produciranog materijala. U cilju postizanja visoke učinkovitosti, naši fotografski paketi nude idealan omjer cijene i kvalitete te odražavaju ono što traži većna korisnika.

On

Foto Paket s kojim ne može pogriješiti
Vrhunski obrađene fotografije Minimalno 300
Fotografije pripremljene za ispis ( Da )
Instagram fotografije visoke kvalitete* ( 2 za nju, 1 za njega, 1 općenito )
Facebook fotografije visoke kvalitete ( 3 kom. )
Booklet (foto knjižica) ( 5 komada - dimenzije A5, 16 listova, mat )
Personalizirani USB stick + kutijica ( Da )
Web galerija za dijeljenje ( Da )
Broj snimatelja na terenu ( 1-2 )
Sati snimanja na terenu ( 8 do 10 h )
Rok isporuke ( 60 dana )
Cijena 4999 kn
UPIT

Ona

Foto Paket u kojem joj ništa neće nedostajati
Vrhunski obrađene fotografije Minimalno 500
Fotografije pripremljene za ispis ( Da )
Instagram fotografije visoke kvalitete* ( 5 za nju, 3 za njega, 3 općenito )
Facebook fotografije visoke kvalitete* ( 8 kom. )
Booklet (foto knjižica) ( 2 kom. - dimenzije A5, 16 listova, mat )
Personalizirani print album ( 30x40 cm - odabir boje i personalizacija korica )
Personalizirani USB stick + kutijica ( Da )
Web galerija za dijeljenje ( Da )
Broj snimatelja na terenu ( 1-2 )
Sati snimanja na terenu ( 10 do 12 h )
Rok isporuke ( 45 dana )
Cijena 6199 kn
UPIT

* Snimljeno s full frame DSLR aparatima uz 35mm art optiku.
** Isporuka formata za društvene mreže na dan vjenčanja.
*** Postoje trenutci u kojima je nužno imati više snimatelja i kao takve ih pokrivamo u oba paketa.

NAPOMENE: Paketi vrijede za područje do 20 km od centra Zagreba, za ostale lokacije dodatno naplaćujemo troškove puta i smještaja za naš tim. Plaćanjem predujma (50% iznosa cijene paketa) rezervirali ste termin i time prihvaćate «Opće uvjete korištenja». Manji paket se u nekim slučajevima može nadoplatiti na veći i nakon snimanja na terenu. Paketi su definirani kao kompletna usluga i ne postoji popis dodatnih usluga. Za personalizirani pristup nudimo Tailor-made aranžmane koji uključuju direktora fotografije, više snimatelja i cijeli tim profesionalaca te se dogovaraju na upit.

Video paketi

Kao i kod ponude paketa za fotografiranje vjenčanja, predefinirani video paketi su jednostavni za usporedbu. U cilju postizanja visoke učinkovitosti, nude idealan omjer cijene i kvalitete te odražavaju ono što traži većna korisnika.

Wedding House je centralno mjesto ponude usluga
foto i video snimanja vjenčanja koje svi mladenci trebaju
pogledati prije donošenja odluke o kupnji.