Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Naše usluge

Na jednostavno usporediv način Weddinghouse nudi dva paketa (FOTO i VIDEO) bez kompromisa u kvaliteti. Uz pomoć vrhunske opreme i dugogodišnjeg iskustva - vaše vjenčanje pretvaramo u filmsku priču. Naši profesionalni fotografi imaju dugogodišnje iskustvo na tržištu vjenčanja, najnoviju opremu. No pored toga, najvažnija nam je komunikacija s vama. Kako na dan vjenčanja, tako i prije samog vjenčanja.

Kreiramo kratke video Reelse vjenčanja u okomitom i horizontalnom formatu, te highlights Trailer video do 3 do 5 minuta. Uz dva snimatelja s tri kamere snimamo video cijelog vjenčanja, pa je VIDEO paket nadogradiv Filmom od 20, 45 minuta, ili pak videom cijelog vjenčanja od 2-3 sata.

Naši profesionalni fotografi vjenčanja su stalni Weddinghouse partneri. Nudimo In-house obradu fotografija u dokumentarističnom stilu. Dinamiku jednom uhvaćenih trenutaka podižu dva fotografa čime dižemo standard i kvalitetu fotografija na vjenčanju.

Na dan vjenčanja mladencima dajemo 15 do 20 prvih vrhunski obrađenih fotografija koje mogu podijeliti s prijateljima. U tjednu nakon vjenčanja mladenci dobivaju kratke video Reelse vjenčanja u okomitom i horizontalnom formatu.

Jednostavnost dogovora temelji se na desetljeću iskustva rada u industriji vjenčanja. Proces dogovaranja je pomno razrađen. Naš hodogram nudi jasne smjernice i komunicira bitne stavke oko snimanja i fotografiranja, kako bi sva očekivanja bila ispunjena.

Portfolio vjenčanja

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u foto i video produkciji znamo kako zabilježiti najvažnije trenutke vašeg vjenčanja. Uz najnoviju opremu, naš portfolio snimanja i fotografiranja vjenčanja uključuje i formate za popularne društvene mreže. Pogledajte naše primjere fotografiranja i video snimanja vjenčanja.

Stvaramo Vašu

filmsku priču

Matko Pecotić i suradnici

Kod snimanja i fotografiranja vjenčanja mladencima je iznimno važno znati s kime će raditi. Kao voditelj projekta i glavni koordinator svih aktivnosti, Matko će vas voditi kroz cijel proces dogovaranja snimanja i fotografiranja vjenčanja. Možete upoznati snimatelje, fotografe i ostatak naše ekipe, no vjerojatno ćete ih prije vjenčanja vidjeti samo u ponudi vašeg hodograma vjenčanja. I dovoljno je da upoznate samo Matka. Svaki vikend smo zajedno i vrlo smo uigran tim.

Filozofija Weddinghouse-a je da na snimanjima kao što su vjenčanja uvijek uključimo više snimatelja i fotografa. Vjenčanje se događa jednom u životu. Jedan snimatelj će teško uhvatiti sve trenutke u kratkom vremenskom roku. S dva ili čak tri snimatelja i fotografa priča dobiva na dinamici te izgleda opuštenije. U konačnici tako je lakše planirati kretanje tijeka cijelog vjenčanja koje na videu i fotografijama izgleda spontano i iskreno.

Zašto odabrati nas ?

Weddinghouse na jednom mjestu nudi vrijednost za novac, bez kompromisa u kvaliteti. Naša ponuda je standardizirana. Kvaliteta je bez kompromisa, s jasno postavljenim očekivanjima. Naša profesionalnost i jednostavno dogovaranje je dio Weddinghouse filozofije. Na kraju, važna nam je brza isporuka - sve foto i video materijale s vjenčanja dobivate u roku od oko 45 radnih dana.

Planiranje filmske priče

Filozofija Weddinghouse-a se temelji na kreiranju priče s razmišljanjem "od kraja". Već kod fotografiranja i snimanja priprema razmišljamo kako ćemo popuniti album i kreirati video koji u konačnici izgleda spontano i iskreno.

Ne primijećujete nas na vjenčanju

Na vjenčanju nas gotovo i nećete niti primijetiti. Želimo da vjenčanje bude dan kada ćete uživati, proslaviti s prijateljima i obitelji. Mi ćemo uhvatiti sve najvažnije trenutke, bez previše nametanja.

Uvijek smo točni

Uvijek ćemo doći malo ranije. Naš zadatak je biti na pravom mjestu s točno podešenom kamerom i objektivima prije nego što se ključni trenutak dogodi.

Komunikacija s mladencima

Pored tehničkog znanja korištenja opreme i umijeća kadriranja, smatramo da drugu važnu polovicu našeg posla čini komunikacija s mladencima. Važno nam je lako i jednostavno dogovaranje. Pritom znamo iskomunicirati sve bitne stvari.

Wedding house

 filozofija

Cijene fotografiranja i video snimanja vjenčanja

Paketi fotografiranja i video snimanja vjenčanja jednostavni za usporedbu i lako nadogradivi dodatnim opcijama. Nude idealan omjer cijene bez kompromisa u kvaliteti. Odabirom paketa "On" dobiti ćete sve što vam treba (dva fotografa, veliki Weddingbook i vrhunske fotografije). U video paketu "Ona" dobivate prekrasne videe koji u filmskom stilu prikazuju najvažnije trenutke vašeg vjenčanja.

FOTO PAKET

Cijena €1650

« On »
"Paket za uspomene koje svako vjenčanje treba"
Fotografi na terenu ( 2 profesionalna fotografa )
Sati fotografiranja na terenu ( do 12 h )
Vrhunski obrađene fotografije ( Minimalno 800 )
Isporuka obrađenih fotografije na dan vjenčanja ( 15-20 )
Weddingbook album ( 25x25 cm, odabir boje i korica, 60 stranica )
Personalizirani USB stick ( Da )
Online galerija za dijeljenje ( Da )
"Love Story" fotosession ( opcija zaseban dan 1 h)
Rok isporuke ( 45 radnih dana )
VIDEO PAKET

Cijena €1000

« Ona »
"Paket koji piše ljubavnu priču"
Snimatelji na terenu ( 2 profesionalna snimatelja, 3 kamere )
Sati snimanja na terenu ( do 12 h )
Snimke s Drone letjelicom ( Uključene )
Reel video ** ( okomiti i horizontaln 1 min. )
Trailer video ( 3-5 min. )
Personalizirani USB stick s kutijom ( Da )
Online link za dijeljenje ( Da )
"Love Story" fotosession ( opcija zaseban dan 1 h )
Rok isporuke ( 45 radnih dana )

* Prvih 15 do 20 vrhunski obrađenih fotografija isporučujemo na dan vjenčanja.
** Isporuka video Reelsa je u tjednu nakon vjenčanja.
*** Snimamo cijelo vjenčanje s 2-3 kamere u 4k 50p, Prime optika, registrirane i osigurane dron letjelice i vrhunski bežični zvuk.
**** Opcija snimanja Love story fotosessiona odvojen dan znači da smo na dan vjenčanja prisutni 1 sat manje (d0 11 h).

 2x Fotobook A4 20 listova - €135
•  Weddingbook 30x40 68 listova s drv. kutijom - €405

•  Film 20min - €200
•  Highlights video 45min - €200
•  Dokumentarni video 2 do 3h - €360

NAPOMENE: Cijene su s uključenim PDV-om. Paketi vrijede za područje do 25 km od centra Zagreba. Putni troškovi €0,5 po km, dnevnice za inozemstvo na upit. Trebamo smještaj za naš tim kada je putovanje duže od 2,5 sata. Naknada za rezervaciju termina iznosi 20% iznosa cijene paketa.

Prilagođavamo se vašim željama unutar ponuđenog. Micanje stavki iz paketa nažalost ne mijenja cijenu, jer je osnovna ponuda pozicionirana kao minimalni standard kvalitete. Paketi se mogu nadograditi dodatnim opcijama i nakon vjenčanja, jer na terenu snimamo sve što je važno za vaš dan.

WH Akademija

Naučite fotografirati vjenčanja, upišite tečaj i pohađajte radionice WH Akademije

Kreirali smo tečajeve za fotografiranje i video snimanje vjenčanja koji uključuje upravljanje Drone letjelicom. Radionice se ne temelje samo na teorijskim predavanjima. Kao naši polaznici biti ćete uključeni u terenu s konkretnim B2B foto i video projektima te na stvarnim vjenčanjima.

Nakon što steknete novu vještinu i položite naš tečaj, dajemo vam priliku da povratite uložen novac nazad – i postanete naš suradnik ili partner. Ne samo da ćete steći samopouzdanje i cijeniti vaš rad više, već ćete stvoriti dodatan izvor zarade vikendom.

Iznajmljivanje opreme

Opremite se vrhunskom opremom

Najveća barijera za postizanje vrhunskih rezultata u fotografiji i video produkciji je često skupa oprema. Puno je truda i muke potrebno dok uspijete kupiti tijelo, objektive i ostale potrebne dodatke, a kamo li isplatiti vrijednost te skupe opreme.

Zato vam mi omogućavamo da kod naše partnerske tvrtke unajmite foto i video opremu na tri ili sedam dana, dok polaznici našeg tečaja dobivaju dodatne pogodnosti i popuste.

Pošalji poruku

Prije slanja upita molimo provjerite našu VIDEO i FOTO ponudu paketa. Sadržaj i cijene paketa su objavljeni i dostupni na našoj webstranici. Ponuda je standardizirana za manja i veća vjenčanja. Micanje stavki iz paketa nažalost ne mijenja cijenu paketa. Za personalizirani pristup nudimo Tailor-made aranžmane na upit putem http://uniquemoments.hr/

Kontakt informacije

Weddinghouse je vlasništvo Weddinghouse d.o.o. OIB 05303304832. Sva prava pridržana (2018-2024). Cijene su iskazane s PDV-om.

Adresa

Poljička 45, Zagreb

Kontakt

Molimo koristite kontakt obrazac.

Mobitel

091/177-8800

Telefon

01/6055-866

Radno vrijeme

Pon.-Sub. po dogovoru

WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa