Filmske priče

Filmske priče

Za vas produciramo inovativne filmske priče koje ćete željeti pogledati stotinu puta. Brzo i lako ćete ih podijeliti s vašim prijateljima jer kreiramo video koji je sadržajno atraktivan i brz, naspram običnog dokumentarnog slijeda događaja. Filmska priča nosi poruku koja budi emocije i usklađena je s glazbom koja odgovara vašem životnom stilu.

Ispričajte nam vašu priču i mi ćemo znati kako od nje napraviti jedinstven video. Od tradicionalnog do modernog, elegantnog i opuštenog, fokusiramo se na sve ključne dijelove eventa i trudimo se ne propustiti niti jedan važan trenutak. Na snimanje ćemo doći pripremljeni s bogatim iskustvom i najnovijom profesionalnom opremom. Svako naše snimanje uključuje više snimatelja (2 do 3) jer za neke trenutke jednostavno nije dovoljan jedan snimatelj, koliko god bio vješt u svom poslu.

Naše usluge možete odabrati u obliku odabira jednog od dva predefinirana paketa. Ponuđeni paketi predstavljaju ono što traži većina mladenaca. Za potpuno prilagođavanje vašim željama, na raspolaganju nudimo tailor-made usluge koje uključuju čitav tim profesionalaca od direktora fotografije, make-up artista, više snimatelja i fotografa te usluge prijevoza. Tailor-made usluge dogovaramo isključivo personaliziranim putem.

Wedding house je centralno mjesto ponude usluga foto i video snimanja vjenčanja, koju će svaki potencijalni korisnik usluge pogledati prije donošenja odluke o kupnji.

Naš tim

Matko Pecotić

Matko je voditelj Wedding house projekta i glavni koordinator svih aktivnosti. On će vas voditi kroz cijeli proces kreiranja ljubavne filmske priče i upoznavanje s Vašim timom snimatelja i fotografa. Zna sve o planiranju vjenčanja zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iz industrije.

Martina Salvaro

Martinu nećete vidjeti na samom vjenčanju, no ona zna prepoznati kakvu priču treba montirati i uključena je u cijeli proces od početka. Prilagođava kadrove prema glazbi i govoru kako bi probudila emocije i prilagođava video vašem preferiranom stilu.

Ante Glavurdić

Ante je stručnjak za društvene mreže i ima oko za fotografiju. Na vjenčanju sudjeluje u ključnim dijelovima snimanja, kada jedan snimatelj jednostavno ne može odraditi sve sam. Zna i kako uhvatiti najbolje snimke s profesionalnom Drone letjelicom.

Video Paketi

Predefinirani paketi su jednostavni za usporedbu. U cilju postizanja visoke učinkovitosti, nude idealan omjer cijene i kvalitete te odražavaju ono što traži većna korisnika. Oba paketa nude kompletnu uslugu pa tako odabirom manjeg paketa nećete biti zakinuti za kvalitetu sadržaja.

Wedding House je centralno mjesto ponude usluga
foto i video snimanja vjenčanja koje svi mladenci trebaju
pogledati prije donošenja odluke o kupnji.