Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Naš pristup

1. Inicijalni razgovor

Prije snimanja vjenčanja želimo Vas upoznati i čuti Vašu ljubavnu priču. Kroz inicijalni razgovor i upoznavanje slušamo vaše želje.

2. Dogovaranje korak-po-korak

Proces dogovaranja usluge odvija se korak po korak. Želimo predvidjeti ključne situacije i izbjeći eventualne prepreke.

3. Oblikovanje priče

Na temelju svih informacija dajemo prijedloge za oblikovanje filmske priče kako bi ona bila skrojena prema vašim željama.

4. Par dana prije...

Nekoliko dana prije vjenčanja možete nas kontaktirati radi provjere svih detalja. Faktor koji može malo promijeniti detalje je vremenska prognoza. Zatim slijedi snimanje i fotografiranje vjenčanja na unaprijed dogovorenim lokacijama.

5. Snimanje i fotografiranje vjenčanja

Tijekom vjenčanja se trudimo da nas gotovo niti ne primijetite, a opet pazimo da smo na ključnim mjestima za snimanje svih najvažnijih trenutaka. Nakon torte i bacanja buketa, ponovno slušamo vaše želje i prijedloge za snimke s dragim osobama koje ne želite propustiti.

6. Mediji za društvene mreže i post produkcija

Nekoliko dana nakon vjenčanja dobit ćete videe za društvene mreže Instargam i Facebook prilagođene upravo vašim profilima. Slijedi postprodukcija, montiranje filmske priče, opremanje videa i obrada fotografija u trajanju od 45 do 60 dana.

7. Jednostavnost suradnje

Na kraju dolazite kod nas kako biste pregledali sve materijale. Cijeli paket medijskih sadržaja dobivate na personaliziranim USB stickovima u kutijici.

8. Dodatne želje

Nakon pregledavanja svih snimki kod kuće i s vašim bližnjima, možete se odlučiti za dodatno produciranje posebnog sadržaja po želji - "Save the date", "Engagement", "Thank you film".

9. Preporuka

Za snimljen i produciran rad najviše nas veseli Vaša usmena preporuka koju ćete s vremena na vrijeme iskreno proslijediti dalje.

WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa