Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Postani partner

Tečajevi snimanja i fotografiranja vjenčanja - Weddinghouse Akademija

Edukacija foto/video snimatelja vjenčanja

Uvijek smo u potrazi za novim partnerima i suradnicima koji žele steći nove vještine i poslovna iskustva. Zato smo stvorili tečajeve fotografiranja i snimanja vjenčanja u kojima vam prenosimo naše iskustvo kako fotografirati kao profesionalac, kako vrhunski obraditi fotografije, kako snimati video vjenčanja, montirati ih, te kako upravljati dron letjelicama. Pored teorijskih predavanja, naše radionice uključuju rad na terenu s konkretnim klijentima. I najbolje od svega, nakon završenog tečaja dajemo vam priliku da povratite uložen novac – tako da postanete naš suradnik ili partner.

Nije čak važno imate li već stalno zaposlenje ili samo želite dodatno zaraditi s kreativnim poslom preko vikenda. Možda je fotografija i video produkcija vaša ljubav - ili strast koju želite pretvoriti u dobru zaradu? Mi smo tu da vam pomognemo ostvariti vaše želje. Ljudi su najveća vrijednost svakog biznisa.

– Naučite fotografirati vjenčanja kroz naše radionice

Predavači (mentori) WH Akademije

Naši predavači imaju više od deset godina iskustva u biznisu fotografiranja i snimanja. Svaki od tri predavača tečaja snimanja vjenčanja zadužen je za određeni segment koji vam je potreban za postizanje vrhunskih rezultata. Rad na tečaju je gotovo individualan, do 3 polaznika po grupi. Razmak između pojedinih radionica je 3 do 4 dana, kako bi se postigla ujednačenost i aktivno praćenje sadržaja. Od organizacije, prodaje, komunikacije s mladencima, do postizanja umjetničkih kadrova i tehničkog aspekta rada s opremom, pokriveno je sve što vam treba da biste uspješno naučili snimati i fotografirati vjenčanja.

U našoj prvoj Podcast emisiji možete upoznati tri mentora WH Akademije. Damir je specijaliziran za tehnički dio - zna sve o postavkama aparata, mogućnostima i odabiru opreme. Robert s fotografijom kreira vrhunske umjetničke koncepte, ima dugogodišnje iskustvo u art fotografiji i naučiti će vas kako dobiti savršen kadar. Matko se bavi organizacijskim dijelom oko snimanja i fotografiranja vjenčanja, razmišlja o marketingu i prodaji te će vam prenijeti svoju analizu tržišta, ponašanje kupaca i sve što trebate znati o marketingu. Pogledajte video i saznajte kako su naši mentori prvi puta ušli u biznis vjenčanja. Saznajte kako je izgledalo njihovo prvo snimanja vjenčanja i što su sve naučili prije nego što su postali mentori WH Akademije.

Paketi tečajeva - WH Akademija

Wedding house trenutno nudi dva tečaja na svojoj WH Akademiji: (1) za osposobljavanje profesionalnog fotografa vjenčanja, te (2) za osposobljavanje profesionalnog video snimatelja vjenčanja. Radionice su gotovo individualne, pa tako jedan do dva polaznika bivaju mentorirani od strane sva tri mentora. Nakon uspješnog završetka tečaja polaznici dobivaju diplomu, te postaju Wedding house partneri. Također, polaznici dobivaju pristup prijašnjim i budućim on-line radionicama. Prva generacija polaznika organizirana je 2018-te. Do danas brojimo više od 12 polaznika.

OPIS

Weddinghouse tečaj fotografiranja vjenčanja sastoji se od niza praktičnih i teorijskih radionica koje se kombiniraju jedna za drugom. Prvo ide praksa, a zatim teorija koja stoji iz te prakse. Pokazat ćemo vam kako bolje koristiti opremu. Uvest ćemo vas u cijeli proces ceremonije, pokazati vam što je važno kod pripreme snimanja, te ćete imati priliku okušati se kroz tečaj na pravim vjenčanjima kao second ili third shooteri. Naučiti ćemo vas kako da nikada ne propustite važan trenutak, da uvijek na pravom mjestu imate spremno podešen kadar, boje i oštrinu. Na kraju, cilj je da zarađujete više novaca s vašim novim vještinama nego do sada. Nakon ovog tečaja, imat ćete globalno konkurentno znanje i moći ćete raditi kao freelancer za bilo koga na svijetu.

 

TRAJANJE TEČAJA

1 semestar / min. 45 sati

10 radionica (2-3 radionice tjedno)

| Teorijskih radionica: 5 x 3 do 6 sati

| Praktičnih radionica: 5 x 3 do 8 sati

| Cijena tečaja: €1180, plativo u više rata (pdv uključen u cijenu)

 

OPIS

Ovaj tečaj vam nudi sve na jednom mjestu vezano uz video produkciju (snimanje, montaža) i upravljanje dron letjelicom. Sadržaj tečaja je usmjeren specifično na video produkciju vezanu uz snimanje vjenčanja. Uvest ćemo vas u cijeli proces ceremonije, pokazati vam što je važno kod pripreme snimanja, te ćete imati priliku okušati se kroz tečaj na pravim vjenčanjima kao second ili third shooteri. Naučit ćemo vas da nikada ne propustite važan trenutak, da uvijek imate spremno podešen kadar, boje, oštrinu i zvuk. Nakon ovog tečaja moći ćete u potpunosti samostalno snimati vjenčanja bilo gdje u svijetu i zarađivati ćete više novaca nego prije.

 

TRAJANJE TEČAJA

1 semestar / min. 50 sati

11 radionica (2-3 radionice tjedno)

| Teorijskih radionica: 6 radionica x 3 do 6 sati

| Praktičnih radionica: 5 x 4 do 10 sati

| Cijena tečaja: €1298, plativo u više rata (pdv je uključen u cijenu)

.

Uvjet prijave tečaja nije posjedovanje vlastite opreme. Polaznici koji posjeduju vlastitu opremu na tečaju mogu raditi s njom. Broj polaznika koje možemo obučiti je limitiran veličinom tržišta. Tečajevi uključuju posjet profesionalnom foto studiju i uvid u proces razvoja foto albuma, te posjet trgovni foto opreme u kojoj polaznik može isprobati različite marke i modele fotoaparata, objektiva i opreme.

WH Akademija - Partneri

Weddinghouse održava radionice tečaja u partnerstvu s renomiranim ponuđačima za tržište vjenčanja. Fravero ProPhoto je tvrtka koja se bavi izradom vrhunskih albuma. Kodak Centar - Anigota.hr je renomirana trgovina opreme, zastupnik za Sony, Canon i Panasonic. U sklopu našeg tečaja, imati ćete priliku posjetiti obje tvrtke i pogledati njihovu opremu i način rada.

U našem #3 Podcastu možete upoznati Davora Plavca iz Fravero ProPhoto studija te Ivana Topolovca iz Kodak Centra (Anigota.hr). Razgovarali smo o tržištu vjenčanja nakon Covida, eura i inflacije te očekivanja za 2024-25-tu.

Iznajmljivanje opreme

Opremite se vrhunskom opremom

Najveća barijera za postizanje vrhunskih rezultata u fotografiji i video produkciji često je skupa oprema. Puno je truda i muke potrebno dok uspijete nabaviti svu potrebnu opremu, a kamo li isplatiti vrijednost uloženog.

Zato kod nas možete unajmiti DSLR foto i video opremu na tri ili više dana. Polaznici našeg tečaja dobivaju dodatne pogodnosti i popuste. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za željeni komad ili set opreme i javiti ćemo vam se u najbržem mogućem roku.

Pošalji upit

WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa