Postani partner

Radionice

Edukacija foto/video snimatelja vjenčanja – Naučite fotografirati vjenčanja

Ljudi su najveća vrijednost svakog biznisa. Mi smo uvijek u potrazi za novim partnerima i suradnicima koji žele steći nove vještine i poslovna iskustva. Upravo zato, stvorili smo tečajeve u kojima vam prenosimo naše iskustvo kako fotografirati kao profesionalac, kako vrhunski obraditi fotografije, kako snimati video vjenčanja, montirati ih, te kako upravljati Drone letjelicama. Pored teorijskih predavanja, naše radionice uključuju rad na terenu s konkretnim klijentima. I najbolje od svega, nakon završenog tečaja dajemo vam priliku da povratite uložen novac – tako da postanete naš suradnik ili partner.

Nije čak važno imate li već stalno zaposlenje ili samo želite dodatno zaraditi s kreativnim poslom preko vikenda. Možda je fotografija i video produkcija vaša ljubav - ili strast koju želite pretvoriti u dobru zaradu? Mi smo tu da vam pomognemo ostvariti vaše želje.

Predavači

Paketi tečajeva

OPIS

Wedding house tečaj fotografiranja vjenčanja sastoji se od niza praktičnih i teorijskih radionica koje se kombiniraju jedna za drugom. Prvo ide praksa, a zatim teorija koja stoji iz te prakse. Uvest ćemo vas u cijeli proces ceremonije, pokazati vam što je važno kod pripreme snimanja, te ćete imati priliku okušati se kroz tečaj na pravim vjenčanjima kao second ili third shooteri. Naučiti ćemo vas da nikada ne propustite važan trenutak, da uvijek imate spremno podešene boje, oštrinu i zvuk. Na kraju, cilj je da zarađujete više novaca s vašim novim vještinama nego do sada. Nakon ovog tečaja, imat ćete globalno konkurentno znanje i moći ćete raditi kao freelancer za bilo koga u svijetu.

 

TRAJANJE TEČAJA

1 semestar / 13,5 sati

6 radionica (1 tjedno)

| Teorijskih radionica: 3 x 90 min

| Praktičnih radionica: 3 x 180 min

| Cijena tečaja: 5500 kn

 

NASTAVNI PROGRAM

 1. Uvodna radionica počinje vani na terenu kako bi vas bolje upoznali, okrili koje vještine već posjedujete, što vas interesira u vezi fotografije i kako vas najbolje usmjeriti dalje.
 2. Slijedi teorijska radionica koja daje uvid u industriju, posljednje trendove i aktualne poslovne modele. Cilj je da kroz ovo prvo teorijsko predavanje najbolje pronađete sebe i usmjerite se dalje.
 3. U trećoj radionici na terenu cilj je da izvježbamo vaše oko i naučimo vas kako koristiti svjetlo – da bi nakon toga upoznali osnovne postavke naprednih DSLR fotoaparata. Napredni mobiteli nude izvrsne fotografije, jednostavni su za korištenje i slike je lako dijeliti na društvenim mrežama. Unatoč tome, fotografsko znanje i vještina dolaze do izražaja više nego ikada do sada. U gomili fotografija koje se okinu svaki dan, zapravo se jako malo njih izdvaja iz mase.
 4. Profesionalni DSLR u pravilu daju neutralne fotografije u (sirovom) RAW formatu koje ćete potom moći obrađivati do nevjerojatnih granica da biste kreirali fotografije koje ostavljaju bez daha. Naučiti ćemo vas kako na računalu obrađivati fotografije.
 5. Nakon kombinacije prakse i teorije, vrijeme je za pravog klijenta. Imat ćete priliku fotografirati u stvarnom okruženju na pravim eventima i/ili vjenčanjima. Naučiti ćemo vas kako da nikada ne propustite važan trenutak, te kako da taj trenutak učinite “umjetničkim”.
 6. Nakon iskustva s pravim klijentom, posljednja radionica sastoji se od učenja brzinske obrade velike količine fotografija s vjenčanja ili s eventa. Na posljednjoj teorijskoj radionici imati ćete priliku postaviti pitanja ili ponoviti sve što treba.

 

OPIS

Ovaj tečaj vam u prvom dijelu nudi sve na jednom mjestu vezano uz video produkciju (snimanje, montaža) i upravljanje popularnom Drone letjelicom. Drugi dio tečaja je usmjeren specifično na video produkciju vezanu uz vjenčanja. Uvest ćemo vas u cijeli proces ceremonije, pokazati vam što je važno kod pripreme snimanja, te ćete imati priliku okušati se kroz tečaj na pravim vjenčanjima kao second ili third shooteri. Naučiti ćemo vas da nikada ne propustite važan trenutak, da uvijek imate spremno podešene boje, oštrinu i zvuk. Nakon ovog tečaja moći ćete u potpunosti samostalno snimati vjenčanja i zarađivati više novaca nego prije.

 

TRAJANJE TEČAJA

1 semestar / 13,5 sati

6 radionica (1 tjedno)

| Teorijskih radionica: 3 x 90 min

| Praktičnih radionica: 3 x 180 min

| Cijena tečaja: 7500 kn

 

NASTAVNI PROGRAM

 1. Uvodna radionica počinje vani na terenu kako bi vas bolje upoznali, okrili koje vještine već posjedujete, što vas interesira u vezi video produkcije i kako vas najbolje usmjeriti dalje.
 2. Slijedi teorijska radionica koja daje uvid u industriju, posljednje trendove i aktualne poslovne modele. Cilj je da kroz ovo prvo teorijsko predavanje najbolje pronađete sebe i usmjerite se dalje.
 3. U trećoj radionici na terenu cilj je da izvježbamo vaše oko i naučimo vas kako koristiti svjetlo – da bi nakon toga upoznali osnovne postavke naprednih DSLR fotoaparata i profesionalnih kamera. Video mora imati priču koja ima početak i kraj, kadrovi moraju pobuđivati pažnju gledaoca i osim svjetla, iznimno važan je i zvuk.
 4. Profesionalni DSLR aparati s izmijenjivim objektivima danas pružaju filmski izgled videa i potrebno je naučiti koji objektiv vam može najbolje poslužiti za određenu scenu ili trenutak.
 5. Nakon kombinacije prakse i teorije, vrijeme je za pravog klijenta. Imat ćete priliku snimati u stvarnom okruženju na pravim eventima i/ili vjenčanjima. Naučiti ćemo vas kako da nikada ne propustite važan trenutak, te kako da taj trenutak učinite “umjetničkim”.
 6. Pokazat ćemo vam koji su najnoviji modeli Drone letjelica, kako se kreću trendovi u Drone industriji, naučiti ćete teorijske osnove a zatim imati i priliku upravljati pravim profesionalnim Droneom. Na kraju, u okviru cijene ovog tečaja ćemo vam ishoditi sve dozvole za upravljanje Droneom te ćete na taj način postati ovlašteni letač.
 7. Nakon iskustva s pravim klijentom, posljednja radionica sastoji se od učenja montaže snimaka s vjenčanja ili s eventa. Postprodukcija je iznimno važan i zahtjevan dio ovog posla. No, može ga naučiti svatko tko je dovoljno kreativan i željan stjecanja novih znanja. Pokazat ćemo vam koji dostupni alati su najbolji za obradu videa te kako ih koristiti.
 8. Svako vjenčanje je posebno, no opet postoje sličnosti i standardi na koje treba pripaziti kod snimanja video vjenčanja. Uvest ćemo vas u cijeli proces ceremonije, pokazati vam što je važno kod pripreme snimanja, te ćete imati priliku okušati se kroz tečaj na pravim vjenčanjima kao second ili third shooteri. Naučiti ćemo vas da nikada ne propustite važan trenutak, da uvijek imate spremno podešene boje, oštrinu i zvuk.
 9. Na posljednjoj teorijskoj radionici imati ćete priliku postaviti pitanja ili ponoviti sve što treba. Cilj je da sami naučite jednostavno i brzo montirati videe, sve do izrade naprednih projekata.

Uvjet prijave tečaja ne zahtjevaju posjedovanje vlastite opreme.

Iznajmljivanje opreme

Opremite se vrhunskom opremom

Najveća barijera za postizanje vrhunskih rezultata u fotografiji i video produkciji često je skupa oprema. Puno je truda i muke potrebno dok uspijete nabaviti svu potrebnu opremu, a kamo li isplatiti vrijednost uloženog.

Zato kod nas možete unajmiti DSLR foto i video opremu na tri ili više dana. Polaznici našeg tečaja dobivaju dodatne pogodnosti i popuste. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za željeni komad ili set opreme i javiti ćemo vam se u najbržem mogućem roku.

Pošalji upit

Wedding House je centralno mjesto ponude usluga
foto i video snimanja vjenčanja koje svi mladenci trebaju
pogledati prije donošenja odluke o kupnji.