Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje romantičnog vjenčanja Zagreb & Golf WeddingS Zagreb

Osim što je prijestupna, 2020. godina svakako nas je obilježila na različite načine. Anita & Marko će ju pamtiti po još mnogočemu posebnijem. Po ljetu u kojem su jedno drugome jasno izrekli svoje da i pristali na ono što zaslužuju. Ljubav, naravno! Sve je otpočelo jednog petka, dolaskom našeg Weddinghouse tima fotografa naoružanih do zuba (naš fotograf Robi do brade) s najnovijom opremom u kojoj naša fullframe tijela ne idu bez Prime objektiva kao što makaroni ne idu bez sira. Takvom kombinacijom opreme obećali smo im fotografije bez kompromisa u kvaliteti te rezoluciji i to već par obrađenih fotografija na samom vjenčanju kako bi uzorak svog vjenčanja odmah ponijeli sa sobom kao prvu uspomenu na svoj zajednički početak. Uz njih će se svakako pronaći i one koje ćete odmah poželjeti staviti na svoje društvene mreže u već prilagođenom formatu. Ako nisi podijelio, nije se dogodilo i sve je bio samo san! Naši heštegovi su #weddinghouse, #WHfotke i #snimanjevjencanje pa nas razveselite i slobodno obilježite na Instagramu ili Facebooku ili pak nečem trećem. #Nopressure.

Prve utiske u krugu obitelji te završne pripreme fotografirali smo s jednim timom kod njega i drugim timom kod nje. Sve ključne trenutke na dan vjenčanja uvijek pokrivamo s više fotografa, jer kako bi drugačije priča bila zaokružena i obuhvaćena bez iskliznutih propusta i neponovljivih trenutaka poput prvih emocija, zdravica, koračanja, zagrljala i svega onog što jedno slavlje ljubavi čini potpunim. S fotografom, snimateljem i mladoženjom uputili smo se prema mladenki. Nakon kratkog druženja, tako sjedinjene put nas je vodio prema Sesvetskom Kraljevcu i Župi Isusovog Uskrsnuća gdje nas je čekalo  intenzivno fotografiranje prije i za vrijeme samog obreda u predivnom emotivnom ozračju prožetom najljepšim osmjesima i prvim čestitkama. Vaše emocije, naša su neiscrpna motivacija! Weddinghouse paketi „On“ i „Ona“ nose u sebi „Love story“ fotografiranje kao nepromjenjivi standardni dio ponude u kojoj je ipak nešto promjenjivo a to je vrijeme u kojem vama najviše odgovara snimanje istog. To može uključivati jedan zaseban dan snimanja ili opet snimanje na sam dan vjenčanja. Odvojen dan snimanja može biti prije ili nakon vjenčanja i to ovisi samo o vašim željama i zajedničkom dogovoru. Mladenci su odabrali svoj Love story dokumentirati na dan vjenčanja i to netom prije ulaska u salu za proslave. Malo smo im zavidjeli na predivnoj šetnju ali još više na ludoj vožnju u autiću za golf teren. Isto tako, snimili smo i samu salu te se pripremili na ono što slijedi, tradiciju ulaska mladenaca.

Zdravice su se zaredale, a pratio ih je uzavreli ples, dolazak torte, opet red plesa, bacanje podvezice i buketa , te slavlje do dugo u noć. Prije nego što elegantno odemo, pobrinut ćemo se da je naš objektiv opazio svakog gosta te vas priupitati ukoliko imate još posebne želje za slikanjem.  Zatim ćemo nestati kako bi ispoštovali naš rok obrade fotografije i isporuke vašeg fotoalbuma i videa koji nećete moći ispustiti iz ruku i prestati stiskati replay svog ljetnog vjenčanja.

Lokacija vjenčanja
Zagreb
Obred vjenčanja
Župa Isusova Uskrsnuća, Sesvetski Kraljevec
Datum vjenčanja
17. srpanj 2020
Fotografi vjenčanja
Robert Mataković & Matko Pecotić
Sala za vjenčanje
Golf WeddingS
Client
Anita & Marko
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa