Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje šarmantnog vjenčanja Zagreb Sv. Križ Siget & Gastro Globus

Kolovoz, mjesec u kojem možeš uživati jednako u zlatnom sjaju dana kao i u dugim toplim noćima. Mjesec u kojem najduže i najsporije traju dani, dani stvoreni za uživanje, nazdravljanje, smijeh i nastajanje predivnih uspomena popraćenih fotografijama. Fotografije koje su nam zlatna uspomena koliko su vjenčanja i prijateljstva lijepa.

Julija & Ivan upravo su htjeli jedan takav dan. Topao, dug i širok, ispunjen smijehom i zabavom. Jedan takav dan za sebe, za sebe i svoje najbliže, dan za vjenčanje, pravo ljetno guštanje. Mi smo ih podržali u ideji i naumu bez kompromisa u kvaliteti. Osigurali smo im pokrivenost svih ključnih trenutaka njihovog šarenog ljetnog vjenčanja punog roller coaster emocija. Baš onako kako treba. Naš Weddinghouse tim je obavio jako ozbiljan posao ali bez trunke ozbiljnosti, ležerni i neprimjetni, nesputano vas puštamo da uživate u svom danu dokumentirajući cijelu kronologiju vašeg najboljeg životnog partija. Pritom se koristimo najboljom fotografskom opremom uključujući fullframe tijela s prime objektivima uz stabilizaciju za fotografije te jednostavnim setom rasvjete.

Vjenčanje je otpočelo s jednom ekipom fotografa kod nje, kao i kod njega. Na taj smo način dokumentirali prve zdravice i zadnje trenutke mladenaca prije nego li se sretnu. Kako običaj nalaže, mladoženja se uputio prema našoj mladenki s jednim od naših timova te smo se pronašli u obostranoj sreći, nalet energije i veselja nas je skoro otpuhao. Sreća pa smo se držali za svoju opremu a oni za zdravicu, jedni za druge, poneki za kolače. Tako poneseni, uputili smo se prema ckrvi Sv. Križa u Sigetu, Novi Zagreb.  Veličanstveni obred smo veličanstveno ispratili, uz puštanje predivnih bajkovitih bijelih golubica koji su dalje proširile poruku ljubavi i mira. Mladenci su to sve potpisali jednim strastvenim poljupcem te su nas usmjerili prema Bundeku kako bi snimili “Love story” koji je sastavni dio oba naša foto paketa “On ili Ona” koje kao takve snimamo u terminu koji vi odabirete, bilo to prije, nakon ili na dan vjenčanja. Razdragani, uputili smo se prema dvorani Ambasador, restorana Gastro Globus kako bi na vrijeme snimili sve detalje i dekoracije te se pripremili za svečani ulazak mladenaca. Tradicije su se zaredale, od prvog plesa, preko dolaska torte, bacanja buketa i podvezice, pa do darivanja mladenaca. Energije nije pofalilo ni na trenutak, a za to se pobrinuo i bend koji je sve događaje pratio u ritmu. Da se zna da nije samo bend dobar, dobri smo i mi. Odmah smo nekoliko svojih vrhunski obrađenih fotografija osigurali već na sam dan vjenčanja u visokoj kvaliteti kao i one prilagođene za društvene mreže Facebook i Instagram. Kad smo se uvjerili da vam više ništa ne fali, nestali smo u noć kako bi svoje materijale pospremili i pripremili za obradu vaših vjenčanih fotoalbuma.

 

 

Lokacija vjenčanja
Zagreb
Obred vjenčanja
Ckrva Sv. Križa, Siget, Novi Zagreb
Datum vjenčanja
8. kolovoz 2020
Fotografi vjenčanja
Robert Mataković & Matko Pecotić
Sala za vjenčanje
Gastro Globus, Novi Zagreb
Client
Julija & Ivan
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa