Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje vjenčanja Zagreb Sv. Križ Siget i Okuje restoran za vašu dušu

Računajući na ljeto koje nam nudi najviše sunčanih dana i pregršt lijepog vremena, ziheraši Matea & Goran nisu ništa prepustili slučaju pa tako ni ovaj najvažniji zajednički životni događaj službeno nazvan vjenčanje. Ukazali su nam svoje potpuno povjerenje a mi smo im uzvratili  foto paketom s kojim su dobili cjelovito rješenje svih želja bez kompromisa u kvaliteti. Ljetna bajka je otpočela snimanjem priprema i okupljanjem kod mladenke. Zapravo nije baš tako, prvo smo morali upaliti svoju visokokvalitetnu opremu i odraditi tridesetak sklekova da zagrijemo ruke, prste i DSLR tijela naših fotoaparata i tek onda smo bili spremni krenuti u akciju ne bi li sve zabilježili do najsitnijih detalja i najširih osmjeha.

Šalu na stranu i put pod noge koji je naš Weddinghouse tim fotografa odveo do glavnog skupnog mjesta, okupljanja pred samom crkvom u Novom Zagrebu. Kako bi omogućili što sadržajniju i dinamičniju uspomenu brinemo se da uhvatimo emocije ne samo glavnih zvijezda ovog događaja već i njihove najbliže te preostale mnogobrojne uzvanike stoga ne nosimo uzalud naziv tim, već radimo timski što uključuje najmanje dva naša fotografa. Zapravo ako se jedan napije, uvijek računamo na ovog drugog. U kasnim poslijepodnevnim satima uputili smo se prema Okuju kako bi kroz oko širokokutnog ART objektiva posvjedočili ulasku mladenaca u salu restorana „Za Vašu dušu“.  Dirnuti zdravicom i prvim plesom mladenaca snimali smo razdraganu atmosferu koja se nastavila plesnim korakom i dobrom glazbom sve dok nam pažnju nije zakupio dolazak veličanstvene torte na četiri kata obučene u najfinije okuse sakrivene u bijelu boju, mameći osmijeh mladenaca i oštricu njihovog noža. Nakon opuštene degustacije uz nastavak druženja i slavlja, već oko ponoći mladencima smo momentalno isporučili profesionalno obrađene fotografije visoke kvalitete za instantno dijeljenje među svojim prijateljima i na društvenim mrežama. Prije nego nestanemo u noć, pitat ćemo vas po zadnji put da li smo ispunili sve vaše želje i želite li još koji snimak s ponekim dragim gostom.

Odvojeno od dana vjenčanja, jednog poslijepodnevnog radnog dana na lokaciji Gornji grad, ponovno smo se susreli s Mateom & Goranom kako bi fotografirali „Love story“ koji je sastavni dio oba naša foto paketa „On“ ili „Ona“ koje kao takve snimamo u terminu koji vi odabirete, bilo to prije, nakon ili na dan vjenčanja.

Client
Matea & Goran
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa