Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje bajkovitog vjenčanja Velika Gorica Odranski ribič

Dan Marijina i Federicova vjenčanja je započeo s dolaskom po jednog tima snimatelja kod nje i njega gdje su istovremeno snimane njezine i njegove pripreme. Potom je uslijedilo okupljanje i druženje uz obitelj i prijatelje. Kulminacija je došla kada je on s obitelji i prijateljima stigao po nju. Podigli smo dron letjelicu za još atraktivnije snimke iz zraka.
Nakon toga na red je došao i najvažniji dio dana naših mladenaca, a to je obred. Ovoga puta imali smo crkveni obred vjenčanja u crkvi Navještenja blažene djevice Marije u Velikoj Gorici te je sve izgledalo vrlo svečano kako to i dolikuje ovakvom danu.
Potom smo se svi zaputili prema restoranu “Odranski ribič” gdje se slavlje nastavilo dugo u noć.
Samo nekoliko dana nakon vjenčanja, Marija i Federico dobili su First Cut video gdje su prikazani najvažniji i najupečatljiviji trenutci cijelog vjenčanja, u obliku jednominutnog videa.

Par dana kasnije, kako mi obično i savjetujemo, kada su se mladenci malo odmorili, no i dalje prepuni dojmova odlučili su snimiti svoj “Love Story”. Lokacija koju su izabrali je bio prekrasni Stari grad Lukavec te je sve bilo ispunjeno romantičnim ozračjem.

Naša ponuda video paketa snimanja vjenčanja je kreirana kao cjelovito rješenje, bez kompromisa u kvaliteti, bez dodatnih opcija.

Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa