Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje senzualnog vjenčanja crkva sv. Blaža i Imanje Marincel

Nina i Mario su odabrali naš tim za fotografiranje, ali i snimanje svog vjenčanja. Dan je započeo s dolaskom po jednog tima snimatelja kod nje i njega gdje su istovremeno snimane njezine i njegove pripreme. Potom je uslijedilo okupljanje i druženje uz obitelj i prijatelje. Podigli smo dron letjelicu za još atraktivnije snimke iz zraka.
Nakon toga na red je došao i najvažniji dio dana naših mladenaca, a to je obred. Ovoga puta imali smo crkveni obred vjenčanja te je sve izgledalo vrlo svečano kako to i dolikuje ovakvom danu. Potom smo se svi zaputili prema restoranu “Marincel” gdje se slavlje nastavilo dugo u noć.
Samo nekoliko dana nakon vjenčanja, Nina i Mario dobili su First Cut video gdje su prikazani najvažniji i najupečatljiviji trenutci cijelog vjenčanja, u obliku jednominutnog videa.

Par dana ranije, kako mi obično i savjetujemo, kada su mladenci još odmorni, no prepuni uzbuđenja za svoj veliki dan, odlučili su snimiti svoj “Love Story”. Lokacija koju su izabrali je bio prekrasni Gornji Grad u Zagrebu te je sve bilo ispunjeno romantičnim ozračjem.

Ovdje priložen je Trailer video koji u samo par minuta na dinamičan način prožet emocijama prikazuje cijelo vjenčanje i najavljuje Film.

Naša ponuda video paketa snimanja vjenčanja je kreirana kao cjelovito rješenje, bez kompromisa u kvaliteti, bez dodatnih opcija.

Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa