Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje bajkovitog vjenčanja na otvorenom u Austriji

Početkom sezone vjenčanja nošeni ranim proljećem i lijepim vremenom pohitali smo do susjedne Austrije do mjestašca u blizini Beča ne bi li što prije ispunili sve unaprijed dogovorene želje naših mladenaca Stephanie & Nermina. Uigran Weddinghouse tim koji uvijek uključuje više snimatelja ne bi li pružili samo najbolju uslugu, stigao je dan ranije kako bi u subotu ujutro bili spremni za vjenčanje. Drugi put za redom (provjeri naše prvo iskustvo) fotografirali smo vjenčanje u prekrasnom Hotelu Steinberger kod baroknog Sankt Pölten-a. Krenuvši od jutra kod nje na selu, uspjeli smo uhvatiti dio priprema od samog oblačenja i uslikati najsitnije detalje koji s punim pravom plijene pažnju poput same čipke na vjenčanici kao i dio atmosfere druženja s obitelji i najdražima. Drugi tim fotografa je bio kod njega 20-ak kilometara dalje, gdje su također trajale pripreme uz razdragano društvo u veselom slavlju praćenom tamburašima. Na obje lokacije vjenčanja snimali smo dron letjelicom kako bismo dobili jedinstvenu panoramsku fotografiju prekrasnog alpskog pejsaža.

Obred je bio na otvorenom , u vrtu hotela Steinberger s prekrasnim bajkovitim dekoracijama koje su se savršeno uklopile u krajobrazni prostor i zaokružile priču. Cvjetna tema se protezala kroz uobičajene cvjetne bukete koji su krasili prostor pa sve do revera i vjenčića koji su se našli na djeverušama i na ne tako svakidašnjem pomagaču na četiri šapice koji nije bio ništa manje važan jer je usto imao i ulogu nosača prstena. Posebnu ulogu odigralo je i puštanje ljubavnih balona koji su odaslali najslađe ljubavne poruke u nebo i razveselili najmlađe sudionike vjenčanja. Baloni su možda odletjeli u nebo ali nisu s naših fotografija uz malu pomoć full-frame DSLR kamera i vrhunskih objektiva.

Kako se priroda već dokazala kao provjereno najljepša kulisa, odlučili smo u obližnjoj šumi nastaviti fotografiranje samo u nešto ležernijem tonu pošto je u pitanju „Love story“. Weddinghouse paketi „On“ i „Ona“ nose u sebi „Love story“ fotografiranje kao nepromjenjivi standardni dio ponude u kojoj je ipak nešto promjenjivo a to je vrijeme u kojem vama najviše odgovara snimanje istog. To može uključivati jedan zaseban dan snimanja ili opet snimanje na sam dan vjenčanja. Odvojen dan snimanja može biti prije ili nakon vjenčanja i to ovisi samo o vašim željama i zajedničkom dogovoru.

Veselje se nastavilo ulaskom u salu restorana popraćeno dobrom zabavom uz ples i tortu do kasno u noć. Svoje art objektive smo ručno pripremili i podesili za vatromet u ponoć koji nam je pružio još jedan romantičan ugođaj kao dobar izgovor za posljednje trenutke nježnosti. Ubrzo nakon vatrometa, naši mladenci su dobili vrhunski obrađene fotografije za dijeljenje na svojim društvenim mrežama sa svima onima koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati na samom vjenčanju. Ukoliko koristite društvene mreže, shareajte nas i tagajte #weddinghouse, #snimanjevjencanja i #WHfotke.

Lokacija vjenčanja
St. Pölten - Austrija
Obred vjenčanja
Hotel Steinberger, ceremonija na otvorenom
Datum vjenčanja
19. travnja 2019
Fotografi vjenčanja
Robert Mataković & Vladimir Abičić
Sala za vjenčanje
Hotel Steinberger restaurant
Client
Stephanie & Nermin
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa