Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje jednog zimskog vjenčanja u Sisku

Iva obožava zimu. Ivan obožava Ivu. Iako je većina vjenčanja koje snimamo smještena između proljeća i jeseni, ovo je bilo pravo zimsko vjenčanje. Počelo je sa snimanjem priprema zagrebačkom salonu Glamour. Nastavilo se u Sisku, konkretno u hotelu Panonija. I završilo je s feštom do dugo u noć u tom istom hotelu. Čak je i matičar došao u hotel. Mi smo zavrišili snimanje nakon Romske glazbe koja je bila iznenađenje večeri. Iako se sve odvijalo na istoj lokaciji cijeli dan (samo kratko smo otišli do obližnjeg parka), bilo je pregršt detalja koji su na kraju učinili video bogatim i zanimljivim.

Prijem u hotelu za sve goste uključivao je i Photo Booth. Zatim je uslijedio formalni obred s matičarkom koja je za tu potrebu došla posebno u hotel. Prije sale i večere uz DJ-a, skočili smo do obližnjeg parka kako bi snimili šetnju mladenaca po parku,, da bi zatim krenula uzavrela atmosfera nakon prvog plesa, govora kumova, sve do iznenađenja večeri u obliku prave Romske glazbe.

Kao i na svim vjenčanjima koje snimamo, naš tim se sastojao od dva snimatelja s profesionalnom full frame DSLR opremom, Ronin S stabilizatorima, Rode Video mikrofonima, tripodom, vrhunskim objektivima te bežičnim zvukom na tri kanala uz spajanje na miksetu DJ-a. Na taj način osigurali smo da gotovo svi trenutci vjenčanja budu pokriveni u videu.

Par dana nakon vjenčanja, Iva & Ivan su dobili tri kratka klipića, svaki od minute. Video klipići su sadržavali cijelo njihovo vjenčanje i sve njihove trenutke u samo jednoj minuti videa. Ovako izgleda njegov video vjenčanja sa svim njegovim trenutcima u jednoj minuti. Ona je također dobila svoj video vjenčanja sa svim njezinim trenutcima u jednoj minuti. Nakon trideset dana složili smo dokumentarni video koji je trajao gotovo tri sata, te filmsku priču od 17 minuta. Gore je prikazan najavni video trailer filmske priče koji traje manje od tri minute – sasvim dovoljno da dočara atmosferu ovog prekrasnog vjenčanja.

Lokacija vjenčanja
Zagreb, Sisak
Obred vjenčanja
Matičar u hotelu Panonija
Datum vjenčanja
studeni 2018
Video snimatelji vjenčanja
Matko Pecotić, Davor Parač, Hela Munčić
Sala za vjenčanja
Hotel Panonija, Sisak
Client
Iva & Ivan
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa