Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje očaravajućeg ljetnog vjenčanja Zagreb & Zaprešić Wedding Resort Corberon

Tko kaže da ne voli djevojke u ljetnim haljinama, taj laže. Isto vrijedi i za ljetno vjenčanje, pogodite zašto. Ako vam ne ide, vratite se na početak prve rečenice. Naše, tj. njihovo vjenčanje ostavilo nas je bez daha. Već od ranojutarnjih sati, zasukali smo rukave i bacili put pod noge. Weddinghouse tim fotografa i snimatelja spremno je dokumentirao pripreme naših mladenaca, oblačenje, postavljanje zadnjih detalja i druženje u krugu najuže rodbine i prijatelja. Kako kod njega u jednom djelu grada, tako i kod nje, u drugom. Ništa nismo smjeli prepustiti slučaju. Navodno nije dobro ostavljati mladenku samu kako ju povijest ne bi pamtila kao odbjeglu nevjestu, a mi se uvijek držimo provjerenih recepata. Šalu na stranu. Dovitljivi, fleksibilni, nenametljivi i opušteni, dokumentirali smo cijeli spektar prvih emocija naših Antonije & Davora, pritom uživajući u samom procesu autentičnosti stvaranja uspomena u najkvalitetnijem obliku fotografija visoke kvalitete i rezolucije koju jamči naša oprema pod vodstvom vještine naših ruku. Kvaliteta nema kompromisa i te se držimo. S mladoženjom smo se uputili iz Zagreba prema mladenki u Veliku Goricu.

Weddinghouse paketi „On“ i „Ona“ nose u sebi „Love story“ fotografiranje kao nepromjenjivi standardni dio ponude u kojoj je ipak nešto promjenjivo a to je vrijeme u kojem vama najviše odgovara snimanje istog. To može uključivati jedan zaseban dan snimanja ili opet snimanje na sam dan vjenčanja. Odvojen dan snimanja može biti prije ili nakon vjenčanja i to ovisi samo o vašim željama i zajedničkom dogovoru. Nepogrešivim odabirom jednog od paketa, mladenci su izrazili želju za snimanjem na isti dan, dan vjenčanja, a mi smo ih poslušali. Nakon zdravica i opojne atmosfere, ujedinjenim snagama uputili smo se prema idućoj lokaciji koja je toliko bajkovita da je jedini logičan slijed bio taj da ju odmah iskoristimo za snimanje Love storya, prije samog formalnog obreda. Krenusmo prema Zaprešiću. Razdragani zelenilom šume i toplim poljupcem ljeta, stvorili smo predivne zapise ljubavi, urezane u oku našeg objektiva. Pristizanjem i okupljanjem gostiju, nastavili smo s našim snimanjem bajke na otvorenom. Vjenčanje je teklo kao pjesma, s tim da se pjevalo i plesalo. Ne izostavivši ni jednog dragog vam gosta, sve smo popratili kako na otvorenom tako i u samoj sali Wedding Resorta Corberon.

Redom su se zaredale tradicije, baš kao i zdravice. Materijala i sadržaja  nije nam pofalilo. Oko ponoći dostavili smo mladencima fotografije za trenutno dijeljenje s prijateljima i društvenim mrežama. Kad smo se uvjerili da je objektiv zabilježio sve ključne trenutke i ispunio sve vaše želje za slikanjem, suprotno od naših stativa, pokrenuli smo se i nestali u ljetnu noć. Tu dugu toplu ljetnu noć.

Lokacija vjenčanja
Zagreb, Zaprešić
Obred vjenčanja
Wedding Resort Corberon, Zaprešić
Datum vjenčanja
29. kolovoz 2020
Fotografi vjenčanja
Matko Pecotić & Robert Mataković
Sala za vjenčanje
Wedding Resort Corberon, Zaprešić
Client
Antonija & Davor
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa