Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje vjenčanja na zagrebačkom Gornjem gradu i Jarunu

Nakon snimanja priprema (oblačenja) i kratke zabave s užim prijateljima, istovremeno kod nje i njega, uslijedio je obred u prekrasnoj crkvi Gospe Stenjevečke. Ova nešto starija crkva ima slabije osvljetljenje, ali mi smo zahvaljujući oštrim art objektivima savršeno zabilježili svaki trenutak. Uslijedilo je fotografiranje u samostanskom dvorištu crkve, dok je zabava nastavljena do kasno u noć na jarunskom jezeru u Heart by Lido velikoj svadbenoj sali. Fotografiranje na zagrebačkom Jarunu inače treba posebno najaviti i dogovoriti, no za to ovaj put nije bilo vremena.

Šaljivi i opušteni, Matea & Tomislav odabrali su na zagrebačkom Gornjem gradu odvojen dan za snimanje “Love Storyja” tjedan dana nakon vjenčanja. Sat i pol dugu šetnju od garaže Tuškanac, sve do Strossa i nazad simpatično su ponegdje prekinuli japanski turisti, željeći se slikati s mladencima. Rezultat su prekrasne fotografije s listopadskim zalaskom sunca. U našim Weddinghouse paketima fotografiranja vjenčanja “On” i “Ona” standardno nudimo snimanje “Love story-ja” odvojen dan od dana vjenčanja. To može biti mjesec ili tjedan dana prije vjenčanja, par dana ili tjedan dana nakon vjenčanja.

S Mateom & Tomislavom otišli smo jedan odvojen dan tjedan dana nakon njihovog vjenčanja na zagrebački Gornji grad kako bi fotografirali prekrasne kadrove za njihov “Love Story”. U našim Weddinghouse paketima fotografiranja vjenčanja “On” i “Ona” uvijek standardno nudimo snimanje “Love story-ja” odvojen dan od dana vjenčanja. To može biti mjesec ili tjedan dana prije vjenčanja, par dana ili tjedan dana nakon vjenčanja. No, o samim mladecima i našem dogovoru ovisi hoće li “Love story” biti snimljen na isti dan kad je i samo vjenčanje, ili na neki odvojen dan. Sat i pol dugu šetnju od garaže Tuškanac, sve do Strossa i nazad simpatično su ponegdje prekinuli japanski turisti, željeći se slikati s mladencima. Rezultat su prekrasne fotografije s listopadskim zalaskom sunca.

Vjenčanje se odvilo tjedan dana prije – nakon snimanja priprema, oblačenja i šminkanja kod nje i njega, uslijedio je obred u prekrasnoj crkvi Gospe Stenjevečke. Kao i uvijek, došli smo nešto prije mladenaca u crkvu kako bismo fotografirali prostor. Ova nešto starija crkva ima slabije “žućkasto” osvljetljenje, ali mi smo zahvaljujući oštrim art objektivima i ručno podešenom balansu bijele savršeno zabilježili svaki trenutak. Uslijedilo je fotografiranje u samostanskom dvorištu crkve kako bi mladenci do ponoći dobili isprintanu sliku za zahvalnicu.

Zabava je nastavljena do kasno u noć na jarunskom jezeru u Heart by Lido velikoj svadbenoj sali. Fotografiranje na zagrebačkom Jarunu inače treba posebno najaviti i dogovoriti, no za to ovaj put nije bilo želje a ni vremena. Oko ponoći, naši mladenci su dobili vrhnski obrađene fotografije za dijeljenje sa svojim prijateljima preko društvenih mreža, a nešto iza 2 sata u noći, otišli smo, provjerivši prije toga žele li se mladenci možda još posnimiti s nekim gostima.

Lokacija vjenčanja
Zagreb Gornji grad, crkva Gospe Stenjevečke, Jarun Heart by Lido,
Obred vjenčanja
Crkva Gospe Stenjevečke, Zagreb
Datum vjenčanja
listopad 2018
Fotografi vjenčanja
Robert Mataković, Sandra Mataković, Vladimir Abičić
Sala za vjenčanja
Heart by Lido, Jarun
Client
Matea & Tomislav
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa