Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje zagrebačkog vjenčanja u listopadu

Uz fotografiranje, Matea & Tomislav odabrali su naš tim i za snimanje svog vjenčanja. Tjedan dana nakon dana vjenčanja, otišli smo na zagrebački Gornji grad kako bi naš tim snimatelja s timom fotografa snimio prekrasne kadrove za njihov “Love Story”. Na uspjeli smo i kratko podignuti dron letjelicu kako bismo snimili prekrasne kadrove iznad zagrebačkih krošnji. U našim Weddinghouse paketima video snimanja vjenčanja “On” i “Ona” uvijek standardno nudimo snimanje “Love story-ja” odvojen dan od dana vjenčanja. O našim mladecima ovisi hoće li “Love story” biti snimljen na isti dan kad je i samo vjenčanje ili na neki odvojen dan. Sat i pol dugu šetnju od garaže Tuškanac, sve do Strossa i nazad simpatično su ponegdje prekinuli japanski turisti, željeći se slikati s mladencima. Rezultat su prekrasne video snimke s listopadskim zalaskom sunca.

Samo vjenčanje se odvilo tjedan dana prije. Jutro je počelo sa snimanjem priprema, oblačenja i šminkanja kod nje, dok je drugi tim snimatelja i fotografa istovremeno bio kod njega. Dron letjelicu smo iskoristili za snimanje pejsaža, što uvijek podigne dojam same snimke. Nakon priprema kod nje i njega, uslijedio je obred u prekrasnoj crkvi Gospe Stenjevečke. Kao i uvijek, došli smo nešto prije mladenaca u crkvu kako bismo posnimili detalje crkve. Uslijedilo je snimanje mladenaca u samostanskom dvorištu crkve da bi polako krenuli prema sali.

Zabava je nastavljena do kasno u noć na jarunskom jezeru u Heart by Lido velikoj svadbenoj sali. Snimanje videa za vjenčanje na zagrebačkom Jarunu inače treba posebno najaviti i dogovoriti, no za to ovaj put nije bilo želje a ni vremena. Nešto iza 2 sata u noći, otišli smo, provjerivši prije toga žele li se mladenci možda još posnimiti s nekim gostima, da bi samo dva dana nakon vjenčanja Matea & Tomislav dobili svoje kratke video klipiće sa svim trenutcima vjenčanja u samo jednoj minuti. Ovako izgleda njegov video vjenčanja u samo jednoj minuti, dok je ovo njen video vjenčanja s curama.

Lokacija vjenčanja
Zagreb Gornji grad, crkva Gospe Stenjevečke, Heart by Lido Jarun
Obred vjenčanja
Crkva Gospe Stenjevečke, Zagreb
Sala za vjenčanja
Heart by Lido, Jarun
Datum vjenčanja
listopad 2018
Video snimatelji vjenčanja
Matko Pecotić, Davor Parač, Hela Munčić
Client
Matea & Tomislav
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa