Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje vjenčanja u Podravskoj Slatini i Višnjici

Za Aleksandru & Darka s našim timom fotografa vjenčanja potegnuli smo do Podravske Slatine. Snimali smo i fotografirali vjenčanje od ranog popodneva.  Počelo je s pripremama i feštom kod nje i kod njega, što smo bez problema rješili jer naša oba paketa fotografiranja vjenčanja nude dva fotografa u ključnim trenutcima. Nakon kratke fešte s obitelji, on je došao po nju s kumom, prijateljima i obitelji. Već tada, slavlje je uzavrelo. Prije odlaska u crkvu, naš fotograf je primijetio odlično mjesto za slikanje, pa smo neplanirano odradili fotografiranje za “Love story” u voćnjaku iza kuće.

Obred je bio zakazan popodne u prekrasnoj crkvi neogotičkog stila, sv. Josipa u Slatini. U crkvi također jamčimo dva fotografa jer obred sadrži pregršt važnih trenutaka koji se odvijaju u kratkom vremenu (interijer crkve, ulazak, zavjeti, oba para roditelja, svećenik…). Nakon crkve, svratili smo do obljižnjeg Zavičajnog muzeja u Slatini, kako bi se mladenci još jednom fotografirali za svoj “Love story”.

Zabava je trajala sve do kasno u noć na hotelsko-turističkom imanju Višnjica. Sve je počelo u “konjušnici” koja je bila prekrasno uređena za prijem gostiju, da bi kasnije mladenci otišli na svoj prvi ples u salu. Naši mladenci dobili su vrhunski obrađene fotografije malo iza ponoći, da bi na kraju dobili albume i sve vrhunski obrađene fotografije u visokoj rezoluciji.

Fotograf vjenčanja
Robert Mataković, Sandra Mataković
Lokacija vjenčanja
Podravska Slatina
Datum vjenčanja
rujan 2018
Obred vjenčanja
Crkva Sv. Josipa u Slatini
Sala za vjenčanja
Hotelsko-turističko imanje Višnjica, Slatina
Client
Aleksandra & Darko
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa