Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje vjenčanja u Podravskoj Slatini i Višnjici

Aleksandra & Darko su nas pored fotografiranja vjenčanja angažirali i za video snimanje vjenčanja. Sve je počelo s pripremama i feštom istovremeno kod nje i njega što smo bez problema rješili jer naša oba paketa snimanja vjenčanja nude dva fotografa i sva snimatelja u ključnim trenutcima. Nakon kratke fešte s obitelji, on je tradicionalno došao po nju. Već tada je slavlje uzavrijelo s obitelji i prijateljima. Prije odlaska u crkvu, mladence smo odlučili neplanirano snimiti u voćnjaku iza kuće. Vjenčanja su lijepa zato što su znak ljubavi, sadrže tradiciju i slavlje. Kao i u većini slučajeva, naišli smo na prekrasne kutke u voćnjaku iza kuće gdje smo odvukli mladence na desetak minuta i tamo neplaniramo dobili vrhunske kadrove za “Love story“.

Obred je bio zakazan popodne u prekrasnoj crkvi neogotičkog stila, sv. Josipa u Slatini. Tamo smo iskoristili i dron letjelicu s kojom smo snimili prekrasne kadrove koji oduzimaju dah. Kao i kod priprema, u crkvi također jamčimo dva snimatelja jer obred sadrži pregršt važnih trenutaka koji se odvijaju u kratkom vremenu.

Nakon crkve, svratili smo i do obljižnjeg Zavičajnog muzeja u Slatini, kako bi se mladenci još jednom fotografirali za svoj “Love story”. Zabava je trajala sve do kasno u noć na hotelsko-turističkom imanju Višnjica. Sve je počelo u “konjušnici” koja je bila prekrasno uređena za prijem gostiju, da bi kasnije mladenci otišli na svoj prvi ples u salu. Gore možete pogledati kratki video trailer cijelog vjenčanja.

Naši mladenci dobili su vrhunski obrađene fotografije malo iza ponoći, a kratke video klipiće od minute, samo par dana nakon vjenčanja. Pogledajte primjer Instagram kratkog videa vjenčanja za nju, kratkog Instagram videa vjenčanja za njega, te kratkog Facebook videa cijelog vjenčanja.

Datum vjenčanja
rujan 2018
Lokacija vjenčanja
Podravska Slatina
Snimatelji vjenčanja
Matko Pecotić, Davor Parač, Hela Munčić
Obred vjenčanja
Crkva Sv. Josipa u Slatini
Sala za vjenčanja
Hotelsko-turističko imanje Višnjica, Slatina
Client
Aleksandra & Darko
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa