Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje prekrasnog vjenčanja Clubhouse Golf

Kristina i Darko su odabrali naš tim za fotografiranje, ali i snimanje svog vjenčanja. Dan je započeo s dolaskom po jednog tima snimatelja kod nje i njega gdje su istovremeno snimane njezine i njegove pripreme. Potom je uslijedilo okupljanje i druženje uz obitelj i prijatelje. Podigli smo dron letjelicu za još atraktivnije snimke iz zraka.
Nakon toga na red je došao i najvažniji dio dana naših mladenaca, a to je obred. Ovoga puta imali smo crkveni obred vjenčanja u crkvi sv. Antuna Padovanskog te je sve izgledalo vrlo svečano kako to i dolikuje ovakvom danu. Nakon obreda, snimili smo prekrasan “Love Story” s mladencima u romantičnom okruženju prirode.
Potom smo se svi zaputili prema restoranu “Zagreb Club house Golf” gdje se slavlje nastavilo dugo u noć.
Samo nekoliko dana nakon vjenčanja, Kristina i Darko dobili su First Cut video gdje su prikazani najvažniji i najupečatljiviji trenutci cijelog vjenčanja, u obliku jednominutnog videa.

Ovdje priložen je Trailer video koji u samo par minuta na dinamičan način prožet emocijama prikazuje cijelo vjenčanje i najavljuje Film.

Naša ponuda video paketa snimanja vjenčanja je kreirana kao cjelovito rješenje, bez kompromisa u kvaliteti, bez dodatnih opcija.

Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa