Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje vjenčanja usnulog u romantiku ljeta Krapina & Zaprešić Wedding Resort Corberon

Kažu kako je za sve u životu dobra priprema. I sami smo uvijek pripremljeni. Priprema je pola posla, pola čarolije. Zato nas ne čudi da su upravo jedne pripreme za studij, godinama nakon prerasle u jednu ljubav. Ljubav koja je ušetala na naša vrata tražeći naše pripremljene i opremljene stručne ruke koje bi posvjedočile svemu tome kroz oko objektiva. Vjenčanje fotografiramo full frame DSLR aparatima s prime art optikom u dokumentarističkom stilu, kako bi mladencima pružili neometano uživanje i pritom što manje utjecali na njihovu spontanost, izvornost samog trenutka nošenog predivnom, pripadajućom energijom. Onom koja vam stavlja osmijehe na lica, a mi ih kriomice preslikavamo u vaš Weddingbook uspomena. Onaj kojeg ste sami personalizirali najdražim bojama i teksturom korica, a koji ćete s ponosom vaditi da prelistate po ne znam koji put više. Dok svima ne postanete dosadni, a onda još malo. To vam jamčimo, tako što osiguravamo dva snimatelja kojima su pokriveni apsolutno svi ključni trenutci tako da ne postoje šanse koje ne biraju našu stranu. Nema tog sadržaja koji će proći nezamijećeno, tog dragog gosta čije geste bi prošle ispod našeg radara.

Na dan vjenčanja, jedan tim snimatelja smjestili smo kod Nataše, dok je drugi pratio Fabijana u završnim finesama jednog mladoženje, spremnog da Zagrebu mahne na trenutak i krene u Krapinu, kako bi u konačnici završio u Zaprešiću, skupa s njom i cijelim odredom najdražih i srcu najbližih s ciljem najljepše proslave uobličene u jedno romantično sluđivanje uz par redova zdravica, nekoliko komada torte i pregršt plesa praćenog rasplesanim ritmom benda koji nije posustajao s grijanjem atmosfere u šatoru Wedding resorta Corberon.

Vratimo se par koraka unatrag, do trenutka uboda igle na reveru i stavljanja ukosnice u kosu. Tako je, svaki detalj je bitan. Sve je bitno, uvijek i oduvijek. Svaki zagrljaj, rukovanje, gesta, svaka latica bačena u vis za vas. Svaki cvijet vašeg buketa. Svaki aranžman vašeg stola, okus vašeg slijeda. Lampica upaljena. Nota otpjevana. Svako prvo. Prvo da. Prvi poljubac. Prvi ples. Prvo zajedničko rezanje torte. Prvo zajedničko sve. I zato uz vrhunski obrađene fotografije visoke kvalitete i rezolucije, pobrinuli smo se da dobijete, već na sam dan vašeg vjenčanja sadržaj jednako prilagođen društvenim mrežama kako bi svoje veselje prenijeli i na one koji nisu bili fizički uz vas. Za one koji su stara škola i pojam društva ne vežu uz mreže, svoje fotografije uvijek možete ponijeti ili koristiti, projicirati s personaliziranog USB sticka koji stane baš uvijek u baš svaki džep. Nećemo izostaviti spomenuti ni “Love story” koji je sastavni dio oba naša foto paketa “On ili Ona” koje kao takve snimamo u terminu koji vi odabirete, bilo to prije, nakon ili na dan vjenčanja kao što su to iskoristili naši mladenci u predivnoj ljetnoj kulisi šume Wedding resorta Corberon.

 

 

Lokacija vjenčanja
Krapina, Zaprešić
Obred vjenčanja
Crkva Sv- Nikole, Krapina
Datum vjenčanja
25. kolovoz 2018
Fotografi vjenčanja
Matko Pecotić & Robert Mataković
Sala za vjenčanje
Wedding resort Corberon
Client
Nataša & Fabijan
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa