Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje vjenčanja u Krapini i Corberon resortu

Nataša & Fabijan angažirali su nas za snimanje i fotografiranje svojeg vjenčanja. Prije samog vjenčanja, dogogorili smo se za zaručničko fotografiranje u srpnju, na lokaciji njihove vjenčane sale u Wedding Resortu Corberon, Zaprešić. Zaručničke fotografije s tog snimanja možete vidjeti ovdje.

Na dan vjenčanja krenuli smo prije podneva kako bismo snimili njegove pripreme u stanu s kumom. Malo kasnije, uslijedilo je druženje s obitelji i prijateljima u Route 66 baru u Zagrebu gdje smo dokumentaristički fotografirali goste i spontano druženje. Naš tim fotografa je krenuo nešto prije nego što se on s obitelji i prijateljima uputio prema njoj u Krapini. Po dolasku, prvo smo fotografirali detalje poput dekoracija i uređenja, a zatim i njeno oblačenje vjenčanice, šminkanje i druženje s obitelji i prijateljima u veseloj atmosferi. Kulminacija je došla kada je on s obitelji i prijateljima stigao po nju u Krapinu. Podigli smo dron letjelicu za još atraktivnije kadrove. Jedan fotograf je bio uz mladu, drugi uz njegovu ekipu. Nakon lažne mlade, izašla je ona prava i fešta se nastavila uz tamburaški sastav, sve dok nismo zajedno krenuli prema crkvi.

Obred je održan u prekrasnoj crkvi Sv. Nikole u Krapini, koja se nalazi na povišenom brežuljku. Kao i uvijek, stigli smo nešto prije mladenaca kako bi fotografirali dekoracije u crkvi. Ovaj puta radilo se o punoj misi koja traje nešto duže od skraćenog obreda. Nakon fotografiranja s kumovima i roditeljima u crkvi, mladenci su se spremili za izlazak što smo i ovjekovječili prekrasnim fotografijama.

Zabava je trajala do kasnih noćnih sati u Wedding Resortu Corberon Woods u raskošnom šatoru, s romatičnim okruženjem šume pune lampica. Oko ponoći, naši mladenci su dobili vrhunski obrađene fotografije za trenutno dijeljenje na društvenim mrežama sa svojim prijateljima, a par mjeseci nakon i WeddingBook albume.

Lokacije vjenčanja
Zagreb, Krapina, Wedding Resort Corberon
Datum vjenčanja
rujan 2018
Obred vjenčanja
Crkva Sv. Nikole u Krapini
Sala za vjenčanja
Wedding Resort Corberon
Fotografi vjenčanja
Robert Mataković, Sandra Mataković
Client
Nataša & Fabijan
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa