Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje vjenčanja u Krapini i Wedding Resort Corberon

Prije samog vjenčanja, s Natašom & Fabijanom smo se dogovorili za zaručničko fotografiranje u srpnju, na lokaciji njihove vjenčane sale u Wedding Resortu Corberon, Zaprešić. Zaručnički video s tog snimanja možete vidjeti ovdje.

Na dan vjenčanja krenuli smo prije podneva kako bismo snimili njegove pripreme u stanu s kumom. Malo kasnije, uslijedilo je druženje s obitelji i prijateljima u Route 66 baru u Zagrebu gdje smo dokumentaristički posnimili goste i spontano druženje. Naš tim snimatelja je krenuo nešto prije nego što se on s obitelji i prijateljima uputio prema njoj u Krapini. Po dolasku, prvo smo posnimili detalje poput dekoracija i uređenja, a zatim i njeno oblačenje vjenčanice, šminkanje i druženje s obitelji i prijateljima u veseloj atmosferi. Kulminacija je došla kada je on s obitelji i prijateljima stigao po nju u Krapinu. Podigli smo dron letjelicu za još atraktivnije snimke iz zraka. Jedan snimatelj je bio uz mladu, drugi uz njegovu ekipu. Nakon lažne mlade, izašla je ona prava i fešta se nastavila uz tamburaški sastav, sve dok nismo zajedno krenuli prema crkvi.

Obred je održan u prekrasnoj crkvi Sv. Nikole u Krapini, koja se nalazi na povišenom brežuljku. Kao i uvijek, stigli smo nešto prije mladenaca kako bi fotografirali dekoracije u crkvi. Ovaj puta radilo se o punoj misi koja traje nešto duže od skraćenog obreda. Nakon fotografiranja s kumovima i roditeljima u crkvi, mladenci su se spremili za izlazak što smo i ovjekovječili prekrasnim snimkama, te smo još jednom podigli dron za atraktivne filmske snimke iz zraka.

Zabava je trajala do kasnih noćnih sati u Wedding Resortu Corberon Woods u raskošnom šatoru, s romatičnim okruženjem šume pune lampica. Par dana nakon vjenčanja naši mladenci su dobili kratke video isječke sa svim njihovim trenutcima vjenčanja u minuti, za trenutno dijeljenje na društvenim mrežama sa svojim prijateljima.

Datum vjenčanja
rujan 2018
Lokacije vjenčanja
Zagreb, Krapina, Zaprešić
Video snimatelji vjenčanja
Matko Pecotić, Davor Parač, Martina Salvaro
Obred vjenčanja
Crkva Sv. Nikole u Krapini
Sala za vjenčanja
Wedding Resort Corberon, Zaprešić
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa