Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje bajkovitog vjenčanja Samobor i Imanje Laduč Ivić

Na dan Mateina i Roryjeva vjenčanja krenuli smo prije podneva kako bismo snimili njegove pripreme u stanu s kumom. Malo kasnije, uslijedilo je druženje s obitelji i prijateljima gdje smo dokumentaristički posnimili goste i spontano druženje. Naš tim snimatelja je krenuo nešto prije nego što se on s obitelji i prijateljima uputio prema njoj u Breganu. Po dolasku, prvo smo posnimili detalje poput dekoracija i uređenja, a zatim i njeno oblačenje vjenčanice, šminkanje i druženje s obitelji i prijateljima u veseloj atmosferi. Kulminacija je došla kada je on s obitelji i prijateljima stigao po nju u Breganu. Podigli smo dron letjelicu za još atraktivnije snimke iz zraka.
Jedan snimatelj je bio uz mladu, drugi uz njegovu ekipu  i fešta se nastavila uz muziku, sve dok nismo zajedno krenuli prema mjestu obreda.

Obred je održan na prekrasnom “imanju Laduč” Ivić . Kao i uvijek, stigli smo nešto prije mladenaca kako bi fotografirali dekoracije. Ovaj puta radilo se o obredu s matičarem. Nakon fotografiranja s kumovima i roditeljima, još smo jednom podigli dron za atraktivne filmske snimke iz zraka.
Nakon obreda, zaputili smo se prema sali.
Zabava je trajala do kasnih noćnih sati na bajkovitom “imanju Laduč” Ivić. Par dana nakon vjenčanja naši mladenci su dobili First Cut video sa svim njihovim trenutcima vjenčanja u minuti, za trenutno dijeljenje na društvenim mrežama sa svojim prijateljima.

Par dana kasnije, kako mi obično i savjetujemo, kada su se mladenci malo odmorili, no i dalje prepuni dojmova odlučili su snimiti svoj “Love Story”. Lokacija koju su izabrali je bio prekrasni stari grad u Samoboru te je sve bilo ispunjeno romantičnim ozračjem.

Ovdje priložen je Trailer video koji u samo par minuta na dinamičan način prožet emocijama prikazuje cijelo vjenčanje i najavljuje Film.

Naša ponuda video paketa snimanja vjenčanja je kreirana kao cjelovito rješenje, bez kompromisa u kvaliteti, bez dodatnih opcija.

Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa