Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje senzualnog vjenčanja obojanog nijansama ljeta Klagenfurt & Tanzenberg

Na dan Sandrina i Ivina vjenčanja, prvo smo krenuli prema njemu kako bismo snimili njegove pripreme u stanu s kumom. Malo kasnije, uslijedilo je druženje s obitelji i prijateljima gdje smo dokumentaristički posnimili goste i spontano druženje. Naš tim snimatelja je krenuo nešto prije nego što se on s obitelji i prijateljima uputio prema njoj. Po dolasku, prvo smo posnimili detalje poput dekoracija i uređenja, a zatim i njeno oblačenje vjenčanice, šminkanje i druženje s obitelji i prijateljima u veseloj atmosferi. Podigli smo i dron letjelicu za još atraktivnije snimke iz zraka.

Obred je održan u veličanstvenom Tanzenbergu, Sankt Veit an der Glan, Austrija.
Kao i uvijek, stigli smo nešto prije mladenaca kako bi fotografirali dekoracije. Ovaj puta radilo se o crkvenom obredu vjenčanja.
Nakon fotografiranja s kumovima i roditeljima, još smo jednom podigli dron za atraktivne filmske snimke iz zraka.
Nakon obreda, snimili smo senzualan “Love Story” s mladencima u romantičnom okružju Vrbskog jezera.

Zabava je trajala do kasnih noćnih sati u raskošnom Blumenhalleu. Par dana nakon vjenčanja naši mladenci su dobili First Cut video sa svim njihovim trenutcima vjenčanja u minuti, za trenutno dijeljenje na društvenim mrežama sa svojim prijateljima.

Ovdje priložen je Trailer video koji u samo par minuta na dinamičan način prožet emocijama prikazuje cijelo vjenčanje i najavljuje Film.

Naša ponuda video paketa snimanja vjenčanja je kreirana kao cjelovito rješenje, bez kompromisa u kvaliteti, bez dodatnih opcija.

Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa