Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje senzualnog vjenčanja obojanog nijansama ljeta Klagenfurt & Tanzenberg

U rujnu se često roje misli. Tako ni ovaj rujan nije prošao nezamijećen, već je pomno izabran i pretočen u najljepše ispričana djela. Sve zamišljeno su ostvarili, a mi smo im posvjedočili. Sa željom da ništa ne ode u zaborav, tu smo im priskočili. Naše mladence smo fotografirali dokumentaristički. Nastojeći biti što manje upadljivi i vidljivi kako bi oni samim tim ostali što spontaniji i autentični glavni likovi jednog neponovljivog životnog događaja, vjenčanja. Ništa nismo propustili, jer jednako je važan make-up tog dana, frizura, detalji čipke po vjenčanici, njegova leptir mašna, aranžman na reveru kao i prvi susret, prvi poljubac (ovo nije onaj “prvi poljubac davno zaboravljen”) nakon izgovorenog velikog da, stisak ruke i zagrljaj. Ma prvo zajedničko sve i mi to vrlo dobro znamo, iz bogatog nam iskustva. Upravo iz tog razloga uvijek osiguravamo više od jednog fotografa, jer smo upoznati s dinamikom ključnih trenutaka koje ne želimo ispustiti iz vašeg fotoalbuma sjećanja. Bez kompromisa u kvaliteti, jednostavno ne možete krivo izabrati što god odlučili jer “Ona” ili “On” foto paketi osiguravaju sve što vam treba uz jednaku kvalitetu sadržaja. Samo se prepustite našim objektivima.

Ovaj put, objektivi su nas odveli u ljetnu romansu susjedne nam Austrije, točnije Klagenfurta, okruga Sankt Veit an der Glan. Weddinghouse timovi snimili su zadnje trenutke priprema naših mladenaca i komadiće uzavrele atmosfere iščekivanja njihovog prvog susreta. S našim ujedinjenim ambasadorima ljubavi, Sandrom i Ivom, uputili smo se prema jednoj od najvažnijih renesansnih građevina Austrije, velebnom dvorcu imena Tanzenberg kojeg krasi duga povijest i predivan eksterijer stopljen sa samim ambijentom i jezerom, kao stvorenim za Love story. “Love story” je sastavni dio oba naša foto paketa te ga fotografiramo u terminu koji vi odaberete. To može biti jedan zaseban dan ili na sam dan vjenčanja. Kako vi poželite, mi ispunimo. Arhitektura dvorca nas je automatski katapultirala u neka stara, nevina i iskrena doba, kako i priliči jednoj pravoj ljubavi. Tako razoružani mladenci ispunili su cijeli prostor svojom razigranošću i nježnostima. Na kratko smo ih morali ukrasti iz te dimenzije kako bi uskočili u još jednu bolju, samu crkvu unutar dvorca. Izmijenili su svoja obećanja jedno drugome pod okriljem svojih najbližih i najdražih. Nismo se susprezali s dokumentiranjem, kao ni s dizanjem same dron letjelice za što veličanstvenijom fotografijom koja bi najbolje opisala samu veličinu trenutka.

Nakon reda suza radosnica i osmijeha, uslijedio je red slavlja i okupljanja u restoranu Blumenhalle. Požurili smo se da stignemo prije svih i snimimo tijek okupljanja kao i sitne detalje same sale. S uigranom opremom i namještenim objektivima bili smo spremni na sve tradicije koje su se redom redale. Niti jedan par rasplesanih nogu nam nije promaknuo. Niti jedan par nerasplesanih nogu nam nije promaknuo. Svaku dragu uspomenu u nastajanju zabilježili smo vrhunskom opremom, full frame DSLR aparatima i art optikom u visokoj rezoluciji koju smo isto tako prilagodili za društvene mreže Instagram i Facebook kako bi momentalno mogli podijeliti trenutak sreće s onima koji nisu mogli prisustvovati.

 

Lokacija vjenčanja
Austrija, Klagenfurt
Obred vjenčanja
Tanzenberg, Sankt Veit an der Glan
Datum vjenčanja
05. rujan 2020
Fotografi vjenčanja
Matko Pecotić & Robert Mataković
Sala za vjenčanje
Blumenhalle, Sankt Veit
Client
Sandra & Ivo
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa