Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje romantičnog vjenčanja Sesvete i Hotel Martini

Ljubav je najveća inspiracija za knjige, filmove, umjetnost, a mi ćemo još ubrojati i fotografiju. Nema ljepše uhvaćenih emocija od onih životnih trenutaka gdje nam se usne šire u osmijeh, a ruka ruku traži. Lako je napuniti baterije foto opreme, ali ovo je ono što napuni nas. Lijepi trenuci i priče, uhvaćeni  za vječnost. Neprocjenjivo. Uspomena vrijedna oživljavanja. Vrijedna sjećanja. Pokazivanja. Mi se brinemo da ju spakiramo u najkvalitetniju izradu Weddingbooka u koje stavljamo samo vrhunske fotografije za koje su uz kvalitetnu opremu naravno zaslužne i naše vještine praćene iskustvom i satima provedenim iza objektiva. Dobra organizacija, uloženo vrijeme, strpljenje, dobro oko, brz prst, prosudba, odabir, obrada. Svi neki procesi vrijedni toga kad u konačnici primite zadovoljno svoj personalizirani album u ruke u najdražoj boji s koricama na baršunasti dodir ili možda baš klasik izgled kože. To naravno nije jedini oblik isporuke fotografija, također ih dobivate na personaliziranom USB sticku. Uvijek postoje oni koji su spriječeni obavezama pošto je život nepredvidiv, a rado biste i s njima podijelili svoje najljepše trenutke, možda i instantno. Na to smo također mislili, vruće iskovane prve fotografije za dijeljenje na društvenim mrežama koje ćete dobiti na dan vjenčanja, odnosno tijekom dolaze u naša oba foto paketa. Budite slobodni obilježiti nas #WeddingHouse, #WHfotke, te komentirati na našoj FB ili Instagram stranici, možda nas i povratno ocijeniti putem Google usluge (pst, Google nas ionako već prisluškuje :).

Ovaj put, životne uspomene smo stvarali za naše mladence Kristinu i Maria. Za galeriju smo izabrali mali uzorak, esenciju kao i uvijek, koja bi popratila ove kratke crtice. Putem smo se prisjetili kako to izgleda kad se zdravice dižu u zrak i atmosfera se zakuhava samim okupljanjem obitelji i prvim utiscima utkanim u poznata vesela lica, predivan interijer dobrodošlice kao i samu bogatu ponudu zakuske. Trenutke smo spretno hvatali naoštrenim i nazubljenim full frame DSLR/mirrorless aparatima s prime art optikom. Sigurni u svoja znanja i dobar tajming, noge, a i auti vodili su nas dalje put župe Dobrog Pastira u Novom Brestju. Emocije su eskalirale, prostor je ispunjen uzvišenošću, preplavljenost je također dobar opis. Predivno je. Pomno hvatajući najbitnije trenutke možemo samo s više fotografa, samo tako smo sigurni da se nešto neće dogoditi van naše moći. Da sve pokrivamo. Svaki stisak, svaku čestitku, svaki detalj.

Slavlje se potom preselilo i nastavilo u restoranu “Hotel Martini” uz bend, prvi ples, specijalne efekte, vidno raspoložene goste, predivan interijer kao i eksterijer, topao i zlatan ljetni dan koji je polako padao, klizio u dugu opojnu ljetnu noć, dočarao nam je cijeli spektar doživljaja i obojao je slike najljepšim bojama. Torta je uvijek šećer na kraju i posebna sreća kad ju prati light show. Kumovi su dizali čaše, tanjuri su se punili, a plesu nije bilo pauze.

Lokacija vjenčanja
Sesvete
Obred vjenčanja
Župa Dobrog Pastira
Datum vjenčanja
14.08.2021.
Fotografi vjenčanja
Alen Szabo
Sala za vjenčanje
Hotel Martini
Client
Kristina & Mario
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa