Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Ljetno fotografiranje vjenčanja Krapina & Sv. Križ Začretje

Problem s ljubavlju je taj što je ponekad jako teško pronaći točne riječi kojima bi ju opisali, zato nam nikad nije teško pronaći točne kadrove kojima bi ju uprizorili. Tu smo “doma” iako taj  isti “dom” često obuhvati lokacije koje su geografski kilometrima od tog pojma. Zanat fotografiranja vješto smo ispekli na full frame tijelima koja prate visokokvalitetni Sigma Art objektivi kojima smo u mogućnosti dokumentirati svaki detalj vjenčanja, od suze radosnice do kondenzacijske suze na čaši šampanjca. Svaka životna uspomena uhvaćena i pohranjena u najkvalitetniji personalizirani bojom i teksturom  Weddingbook album koji se nalazi definiran u oba naša Foto paketa , “On” i “Ona”.

Ovaj put nije bilo u pitanju puno kilometara, stoga nas je vjenčanje odvelo do šarmantne Krapine, koja nam je pokazala najbolje od sebe u predivnom toplom izdanju, obojanom zlatnom bojom ljeta. Došavši na destinaciju, odmah smo se bacili na posao nazdravivši domaćinima podignuvši aparate u zrak kako bi uhvatili što više same atmosfere veselja. Energija se dodatno razigrala na završnim pripremama mladenke i mladoženje kojima su u pomoć priskočili njihovi kumovi. Put nas je dalje vodio prema samom obredu u Općinu Sveti Križ Začretje, točnije Župu Uzvišenja Sv. Križa.  Sudbonosno da i čestitke koje su pristizale uz pjesmu prilikom izlaska iz same župe nisu nas ostavili ravnodušnima.  Na trenutak smo ukrali mladence i njihove kumove te smo se uputili kako bi snimili prekrasne  “Love story” fotografije na obližnjem proplanku. #Lovestory je sastavni dio oba naša foto paketa te ga fotografiramo u terminu kojeg vi odaberete. To može biti jedan zaseban dan ili na sam dan vjenčanja, nećemo se ljutiti ni ako svoje uspomene podijelite na nekoj društvenoj mreži te nas obilježite s #Weddinghouse, #WHfotke.

Veselje smo spakirali u aute i žurno skočili do sale restorana “Kod Žarka” ne bi li uhvatili sve detalje na dekoracijama samog interijera, prije ulaska samih gostiju i mladenaca. Ulazak mladenaca, zdravicu, prvi ples, pa sve do dolaska torte i ponoći, budno smo pratili pod lećama objektiva. Mladenci su svoje prve fotke dobili već nešto prije ponoći. Saživljeni s atmosferom, teško smo se rastali uz upite postoji li još kakvih želja za fotografiranjem s nekim  posebno dragim  gostom prije nego se uputimo u noć.

 

Lokacija vjenčanja
Krapina
Obred vjenčanja
Župa Uzvišenja Svetog Križa, Sv.Križ Začretje
Datum vjenčanja
14.kolovoz 2021.
Fotografi vjenčanja
Boris Mataković & Mia Ćosić
Sala za vjenčanje
"Kod Žarka" Đurmanec
Client
Denis & Vedrana
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa