Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Fotografiranje zadivljujućeg jesenskog vjenčanja Karlovac & Jastrebarsko

Nije Albert Camus uzalud izjavio kako je: “Jesen drugo proljeće u kojem svaki list je cvijet”. Svjesni ljepote ove godišnje epohe, bili su i naši mladenci. Nisu propustili podijeliti s nama svoje trenutke slavlja, te su nam pokazali kako izgleda Karlovac i njegova okolica realizirani u predivno ruho punokrvnog jesenskog vjenčanja.
To znači da smo spakirali naša tijela i krenuli u neizbježno, srcu najdraže fotografiranje. Ne ta “tijela”, nego ona najnovija full frame tijela u tipu Canon/Nikon/Sony-a s visokokvalitetnim Sigma Art objektivima pružajući samo najbolje u kombinaciji s našim vještinama. Uspomene su najdraži skokovi u najljepše trenutke, a ovakve uspomene poželjet ćete dijeliti sa svima kojima ste proveli taj dan, pa i onima koji su bili s vama samo u mislima. Fotografija prikazuje trenutak – zabilježen za vječnost. Upravo iz tog razloga naša oba foto paketa “Ona” i “On” nude jednaku kvalitetu i vrijednost fotografije. Upoznati s važnošću trenutka, uvijek sve pokrivamo s dva fotografa kako se ništa ne bi odigralo na sreću već samo na profesionalnost.

U ranim popodnevnim satima, započeli smo s fotografiranjem priprema kod njega i nje. Znamo koliko su bitne sitnice i detalji koje ste čekali s nestrpljenjem, pomno planirani mjesecima, isprobavani i sad je došao dan kad je sve kulminiralo, zaokruženo ljubavlju, spremno za proslavu i uživanje. A tu i je obitelj, prijatelji, sve na jednom okupu. Napetost emocija vibrira u zraku, iskre frcaju skroz do nas. Nazdravlja se i atmosfera je opijajuća. Kako vas ne bi omeli u vašem uživanju i vjerojatno najvećem partiju koji ste u životu pripremili, vašem vjenčanju, snimamo cijelu tu prekrasnu bajku baš onakva kakva je, u nizu fotografija zabilježenih dokumentarističkim stilom. Vašim autentičnim potpisom.
Ujedinjeni, naši Martina i Denis kreću prema opuštajućoj prirodi koja ukrašava dvorac Erdödy, poznat kao zaštićeno kulturno dobro grada Jastrebarsko. Upravo to je lokacija snimanja njihovog Love story-a. “Love story” je sastavni dio oba naša foto paketa te ga fotografiramo u terminu koji vi odaberete. To može biti jedan zaseban dan ili na sam dan vjenčanja.

Svjesni da na red stiže glavna poslastica dana, zaputili smo se na sam obred u crkvu kako bi sve na vrijeme pripremili, svaku sitnicu u objektiv ulovili pa se našim mladencima poklonili. Ispred same crkve Sv. Jurja sve smo ih objektivom posvjedočili. Običaje smo nastavili, zaputivši se u predivno uređenu salu “Hotela Princess”, gdje lampica nije falilo kao ni dobrih zdravica. Cvijeće je sa stolova oslikavalo jesenske boje kao i buket mladenke. Prvi ples mladenaca pozvao je sve goste na podij, a torta je zadovoljila svako nepce. Negdje iza ponoći mladenci su dobili fotografije za trenutno dijeljenje sa svojim prijateljima. Na vrhuncu rasplesane atmosfere, kasno u noć, još jednom smo se uvjerili u ispunjenje svih vaših želja i tek onda smo se uputili u plavu noć, tu krasnu plavu noć.

Lokacija vjenčanja
Karlovac, Jastrebarsko
Obred vjenčanja
Crkva Sv. Jurja, Draganić
Datum vjenčanja
03. listopad 2020
Fotografi vjenčanja
Matko Pecotić & Robert Mataković
Sala za vjenčanje
Hotel Princess, Jastrebarsko
Client
Martina & Denis
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa