Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje zadivljujućeg jesenskog vjenčanja Karlovac & Jastrebarsko

Nije Albert Camus uzalud izjavio kako je: “Jesen drugo proljeće u kojem svaki list je cvijet”. Svjesni ljepote ove godišnje epohe, bili su i naši mladenci. Martina & Denis, osim za fotografiranje, odabrali su naš tim i za snimanje svog zadivljujućeg jesenskog vjenčanja.

Dan je započeo sa snimanjem priprema, oblačenja i šminkanja kod nje, dok je drugi tim snimatelja i fotografa istovremeno bio kod njega. Dron letjelicu smo iskoristili za snimanje pejsaža, što uvijek podigne dojam same snimke.
Nakon priprema kod nje i njega, uslijedio je druženje uz prijatelje i obitelj te smo se potom svi zaputili prema crkvi sv. Jurja u Draganiću gdje je uslijedio obred uz skraćenu misu. Kao i uvijek, došli smo nešto prije mladenaca u crkvu kako bismo posnimili detalje crkve.
Uslijedilo je snimanje mladenaca za “Love Story” u okružju dvorca Erdödy u Jastrebarskom te smo se potom svi zaputili prema sali.

Zabava je nastavljena do kasno u noć u restoranu Princess u Jastrebarskom. Nekoliko dana nakon vjenčanja Martina i Denis dobili svoj First Cut video sa svim trenutcima vjenčanja u samo jednoj minuti.

Ovdje priložen je Trailer video koji u samo par minuta na dinamičan način prožet emocijama prikazuje cijelo vjenčanje i najavljuje Film.

Naša ponuda video paketa snimanja vjenčanja je kreirana kao cjelovito rješenje, bez kompromisa u kvaliteti, bez dodatnih opcija.

Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa