Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Šekspirijansko doba zaskočili smo fotografiranjem pravog proljetnog vjenčanja Zagreb & sala Casablanca

Nismo tu da kritiziramo doba, svako nosi nešto svoje, a ovo je od sebe dalo za kraj ono najslađe. Pokazalo nam je i podsjetilo nas da je ljubav jedina mjera koje se ne moramo pridržavati, već bez koje ne možemo. Uvijek je tu, uvijek spremna. Kutri, čeka da iskoristi trenutak za sebe i onda ga obilježi  vrhunskom uslugom fotografiranja najbolje kvalitete. To je jedina vrijednost na koju pristaješ nakon čekanja i uskraćivanja. Reci da nije!  Starom liscu Shakespeare-u,  prepustili smo pero, tragedije i kritike društvu, a sebe smo skockali u najbolje Weddinghouse ruho s full frame tijelima u tipu Canon/Nikon/Sony-a, koja prate visokokvalitetni Sigma Art objektivi koje koristimo kao da su dio nas samih. Ovaj put vjenčanje nas je odvelo, pa reklo bi se, skoro na kućni prag, naš Zagreb i nešto malo okolice. Obje lokacije, kod njega i nje, pokrivali su fotografi. Naša prepoznatljivost je neizostavljanje trenutaka jer upravo oni pričaju najvažniju ljubavnu priču ispričanu samo za vas, u kojoj ste vi glavni likovi. Iz tog razloga, koji god paket fotografiranja odabrali (veći ili manji), nećete pogriješiti i neće vam ništa nedostajati jer ćete uvijek dobiti više od jednog fotografa na terenu, Upravo iz tog razloga niti jedan važan kadar neće iskliznuti u svemir nezabilježen. Na vama je samo da se prepustite i uživate, budete svoji i autentični.

Ukliznuli smo s lakoćom u adrenalinsku atmosferu priprema, kako kod nje u Zagrebu, tako i kod njega u Brezovici. Nismo bili ni svjesni koliko nam je falio zvuk škljocanja i predivna atmosfera nabijena emocijama i ushićenjima, nepatvorena od ičega. Sve detalje i iskrice zorno smo uhvatili i spremili na svoje memorijske kartice. Tako okupljeni, krenuli smo prema crkvi Sv.Križa u Sigetu. Obred nas je ganuo do suza, kao što to uvijek i biva, samo tko bi nas vidio iza maskice i objektiva? Tajna je ostala s nama. Pravimo se da je. Lijepe čestitke su letjele sa svih strana. Nakon fotografiranja sa svima u crkvi, te ispred samog oltara, požurili smo prvi izaći kako bi uhvatili  Nikolinu i Alena na samom izlasku iz crkve.

Mladenci su se odlučili fotografirati Love story na dan samog vjenčanja. “Love story” kao dio paketa fotografiranja, u dogovoru s Vama se može snimiti i jedan zaseban dan, ako netko ima takve želje. Tko smo mi, da to ne ispunimo? Tako da smo krenuli  s mladencima i kumovima putem zelenila, na Bundek. Malo je reći da su prštali istovremeno i energijom i nježnošću. Zezancije nam nije falilo. Nadoknadili smo tjelovježbu za svu nastavu na daljinu.

Sam domjenak, piće dobrodošlice i ostale stvari koje srce  jako griju, baš poput svjećica na njihovoj torti koja je tematski povezana s medenim mjesecom, popratili smo u sali restorana Casablanca. Razgovor se opet pretvorio u žamor, sljedovi su stizali, uživalo se ovako i onako. Kao da nikad ništa nije ni stalo. Baš kako treba, pravo. Mladencima smo uručili prve fotografije i pobrinuli smo se da smo svoju misiju zvanu zadovoljstvo ispunili do kraja.

 

 

Lokacija vjenčanja
Zagreb
Obred vjenčanja
Crkva Sv. Križa, Siget
Datum vjenčanja
1. svibanj 2021
Fotografi vjenčanja
Robert Mataković & Vedran Petak
Sala za vjenčanje
Restoran "Casablanca"
Client
Nikolina & Alen
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa