Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje bajkovitog vjenčanja Jarun Heart by Lido

Na dan Ivonina i Danielova vjenčanja krenuli smo prije podneva kako bismo snimili njegove pripreme u kući s kumom. Malo kasnije, uslijedilo je druženje s obitelji i prijateljima gdje smo dokumentaristički posnimili goste i spontano druženje. Naš tim snimatelja je krenuo nešto prije nego što se on s obitelji i prijateljima uputio prema njoj u Blato. Po dolasku, prvo smo posnimili detalje poput dekoracija i uređenja, a zatim i njeno oblačenje vjenčanice, šminkanje i druženje s obitelji i prijateljima u veseloj atmosferi. Kulminacija je došla kada je on s obitelji i prijateljima stigao po nju u Blato. Podigli smo dron letjelicu za još atraktivnije snimke iz zraka.
Jedan snimatelj je bio uz mladu, drugi uz njegovu ekipu  i fešta se nastavila uz tamburaški sastav, sve dok nismo zajedno krenuli prema mjestu obreda.

Kao i uvijek, stigli smo nešto prije mladenaca kako bi fotografirali dekoracije. Ovaj puta radilo se o crkvenom obredu uz skraćenu misu u crkvi Blažene Djevice Marije Majke Božje. Nakon fotografiranja s kumovima i roditeljima, još smo jednom podigli dron za atraktivne filmske snimke iz zraka.
Zabava je trajala do kasnih noćnih sati u bajkovitom restoranu “Heart by Lido” na Jarunu . Par dana nakon vjenčanja naši mladenci su dobili First Cut video sa svim njihovim trenutcima vjenčanja u minuti, za trenutno dijeljenje na društvenim mrežama sa svojim prijateljima.

Par dana kasnije, kako mi obično i savjetujemo, kada su se mladenci malo odmorili, no i dalje prepuni dojmova odlučili su snimiti svoj “Love Story” te je sve bilo ispunjeno romantičnim ozračjem.

Ovdje priložen je Trailer video koji u samo par minuta na dinamičan način prožet emocijama prikazuje cijelo vjenčanje i najavljuje Film.

Naša ponuda video paketa snimanja vjenčanja je kreirana kao cjelovito rješenje, bez kompromisa u kvaliteti, bez dodatnih opcija.

Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa