Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje vjenčanja Gornja Dubrava i bajkovito imanje Tosca

Emanuela i Robert odabrali su naš tim za fotografiranje, ali i snimanje svog vjenčanja. Dan je započeo s dolaskom po jednog tima snimatelja kod nje i njega gdje su istovremeno snimane njezine i njegove pripreme.  Potom je uslijedilo okupljanje i slavlje uz obitelj i prijatelje. Nakon toga na red je došao i najvažniji dio dana naših mladenaca, a to je obred. Ovoga puta imali crkveni obred u crkvi pohoda bl. Djevice Marije uz skraćenu misu te je sve izgledalo vrlo svečano kako to i dolikuje ovakvom danu. Nakon toga smo s mladencima snimili opušteni, no izrazito romantičan “Love Story”. Potom smo se svi zaputili prema bajkovitom imanju Tosca gdje se slavlje nastavilo dugo u noć.
Samo nekoliko dana nakon vjenčanja, Emanuela i Robert dobili su First Cut video gdje su prikazani najvažniji i najupečatljiviji trenutci cijelog vjenčanja, u obliku jednominutnog videa.

Ovdje priložen je Trailer video koji u samo par minuta na dinamičan način prožet emocijama prikazuje cijelo vjenčanje i najavljuje Film.

Naša ponuda video paketa snimanja vjenčanja je kreirana kao cjelovito rješenje, bez kompromisa u kvaliteti, bez dodatnih opcija.

Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa