Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje bajkovitog vjenčanja na otvorenom u Austriji

Željni što detaljnijeg sjećanja na jedan od najljepših životnih događaja Stephanie & Nermin su uz fotografiranje vjenčanja svoju ljubavnu priču odlučili dokumentirati vrhunskom, neponovljivom video snimkom koju omogućava samo profesionalna oprema. Kako nam ne bi promaknula niti jedna emocija ili plesni korak u Austriju smo poslali tim od više snimatelja radi bolje pokrivenosti samog terena, dobivanja dinamičnije i sadržajno atraktivnije video snimke vjenčanja.

Pošto ništa ne prepuštamo slučaju, na proljetno vjenčanje u austrijskom gradiću nedaleko Beča stigli smo čak dan ranije. Ranim jutrom, dan vjenčanja je otpočeo snimanjem opuštene atmosfere kod mladenke na selu.  Dok je jedan tim snimatelja pratio završne pripreme mladenke i djeveruša, 20-tak kilometara dalje drugi tim je vrijedno pratio zbivanja kod mladoženje.  Dron letjelicu podigli smo više puta na obje lokacije snimivši zapanjujući alpski pejsaž. Lokacija za vjenčanje nas je odvela po drugi put u prekrasan Hotel Steinberger kod Sankt Pölten-a. Ceremoniju u vrtu hotela snimili smo najnovijom full-frame DSLR opremom koja pruža dinamički raspon za očuvanje visoke kvalitete detalja u svijetlim dijelovima tijekom sunčanih prilika pa do sjena tijekom snimanja „Love story-ja“ u šumi nakon obreda. Odabirom jednog od dva video paketa “On” ili “Ona” dobivate „Love story“ snimanje koje uključuje jedan zaseban dan koji u dogovoru s vama može biti prije, nakon te na dan samog vjenčanja.

Svadbeni domjenak se nastavio uz slavlje koje se preselilo u čarobnu salu restorana Hotela Steinberger. S nestrpljenjem i padom šećera u krvi, posebno nas je obradovao ulazak jedne dame koja nam je pokazala svu svoju raskoš na tri kata a nije se posramila ni svojih sastojaka.  Kupljeni prizorom torte kroz objektiv nije nam bio problem ručno prilagoditi opremu za očekivani spektakl na nebu, vatromet.  Naša Sigma art optika zabilježila je predivno bogatstvo boja na nebu uz reakcije oduševljenja. Već iza ponoći, naši mladenci su dobili vrhunski obrađene i prilagođene kratke video isječke za dijeljenje na popularne društvene mreže.  Ovisno o prethodnom dogovoru i željama mladenaca, u mogućnosti smo napraviti i zasebne Instagram i Facebook video isječke za vaše kumove s kadrovima u kojima su oni uvijek prisutni.

Client
Stephanie & Nermin
Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa