Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje romantičnog vjenčanja Hotel Antunović

Dan Branimirina i Bojanova vjenčanja je započeo s dolaskom po jednog tima snimatelja kod nje i njega gdje su istovremeno snimane njezine i njegove pripreme. Potom je uslijedilo okupljanje i druženje uz obitelj i prijatelje. Podigli smo dron letjelicu za još atraktivnije snimke iz zraka. Nakon toga na red je došao i najvažniji dio dana naših mladenaca, a to je obred. Ovoga puta imali smo crkveni obred vjenčanja te je sve izgledalo vrlo svečano kako to i dolikuje ovakvom danu.
Potom smo se svi zaputili prema hotelu “Antunović“, gdje se slavlje nastavilo dugo u noć. Dva dana kasnije, kada su ipak bili malo odmorniji, no i dalje prepuni dojmova, naši mladenci su snimili i izuzetno romantilčan “Love Story” na zagrebačkom Gornjem Gradu.
Samo nekoliko dana nakon vjenčanja, Branimira i Bojan dobili su First Cut video gdje su prikazani najvažniji i najupečatljiviji trenutci cijelog vjenčanja, u obliku jednominutnog videa.

Naša ponuda video paketa snimanja vjenčanja je kreirana kao cjelovito rješenje, bez kompromisa u kvaliteti, bez dodatnih opcija.

Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa