Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.
Korištenjem ove westranice, prihvaćate kolačiće.

Portfolio

Video snimanje vjenčanja Repušnička klet Kutina

Marija i Leon odabrali su naš tim za fotografiranje, ali i snimanje svog vjenčanja. Dan je započeo s dolaskom po jednog tima snimatelja kod nje i njega gdje su istovremeno snimane njezine i njegove pripreme.  Potom je uslijedilo okupljanje i slavlje uz obitelj i prijatelje. Nakon toga na red je došao i najvažniji dio dana naših mladenaca, a to je obred. Ovoga puta imali crkveni obred u crkvi bl. Djevice Marije snježne uz skraćenu misu te je sve izgledalo vrlo svečano kako to i dolikuje ovakvom danu. Potom smo se svi zaputili prema Repušničkoj kleti gdje se slavlje nastavilo dugo u noć.

Par dana kasnije, kako mi obično i savjetujemo, kada su se mladenci malo odmorili, no i dalje prepuni dojmova odlučili su snimiti svoj “Love Story”. Lokacija koju su izabrali je bio prekrasni Gornji Grad u Zagrebu te je sve bilo ispunjeno romantičnim ozračjem.
Samo nekoliko dana nakon vjenčanja, Marija i Leon dobili su First Cut video gdje su prikazani najvažniji i najupečatljiviji trenutci cijelog vjenčanja, u obliku jednominutnog videa.

Ovdje priložen je Trailer video koji u samo par minuta na dinamičan način prožet emocijama prikazuje cijelo vjenčanje i najavljuje Film.

Naša ponuda video paketa snimanja vjenčanja je kreirana kao cjelovito rješenje, bez kompromisa u kvaliteti, bez dodatnih opcija.

Categories
WhatsApp Kontaktirajte nas odmah putem WhatsAppa